• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#750845  autor: nemo2009
 22 wrz 2014, 22:55
Calm7 pisze:A czy przypadkiem nie kupiłeś kanciasto-walcowatego power banka z guziczkiem?
:- )
Walec bez guziczków.Na wyposażeniu jest krótki,biały kabelek połączeniowy.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"

#750851  autor: Niezgodna7
 22 wrz 2014, 23:11
A to mnie zaskoczyłeś... Bo były też takie z guziczkiem, i po naciśnięciu paliła się niebieska dioda.
PS. Tzn.tam gdzie jest usb pali się czerwona podczas ładowania, tak? A później, gaśnie, i w tym samym miejscu zapala się niebieska? (u Ciebie)

#750856  autor: nemo2009
 22 wrz 2014, 23:40
Calm7 pisze:tam gdzie jest usb pali się czerwona podczas ładowania, tak? A później, gaśnie, i w tym samym miejscu zapala się niebieska? (u Ciebie)
Tak.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"

#750900  autor: Niezgodna7
 23 wrz 2014, 09:41
Nemo.
To któregoś dnia podaj mi orientacyjny czas naładowania. Czy jest zbliżony do podanego przeze mnie, 2godziny (ładowarka 1A).

#750956  autor: nemo2009
 23 wrz 2014, 13:32
Dzisiaj mam wolny dzień od pracy i ładowałem to ustrojstwo.Czas ładowania 4,5 do 5 godzin ładowarką Alcatela,550 mA.Przedtem ładowałem ładowarką Nokii(Lumia 520)i czas ładowania był zbliżony.Jedna uwaga odnośnie ładowarek,doradzam stosowanie firmowych ładowarek uznanych firm(dodawanych do telefonów).Nie polecam chińskich wynalazków niewiadomego pochodzenia,niektóre nie ładują telefonów i innych urządzeń do końca(do pełna).

#774637  autor: wook
 02 sty 2015, 10:18
Pamiętacie mój post z 30 sierpnia 2014? Otóż odnalazłem ten power bank jakiś tydzień temu, leżał w plecaku, i co najważniejsze po podłączeniu kabla by podłączyć telefon dioda zaswieciła się 3 razy co znaczy że dalej miał ponad 66% mocy (sądzę że więcej bo naładował DuoSmarta z 30% do 80% bateria w DuoSmarcie ma 1800 mAh) a leżał ponad 4 miesiące więc uznaje że trzyma dość dobrze. Na obudowie ma (sądzę że to data produkcji bo w ramce) 201110. Jest to Sony CP-EL.

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"