- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Znowu śmieciowie żarcie propagują. Co za czasy
Też byłbym za kodami w czekoladach, bo tylko je spożywam z całego tego "syfu". Wiem wiem, soja GMO też tam jest, ale gdzie jej nie ma...
Ja jednak najbardziej lubię naszą polską Goplanę, Wawel zrobił się beznadziejny.
PS Wedel już dawno temu sprzedane. Ostatni właściciel Lotte(Japonia) kupił z rąk giganta Kraft Foods(USA)

Też byłbym za kodami w czekoladach, bo tylko je spożywam z całego tego "syfu". Wiem wiem, soja GMO też tam jest, ale gdzie jej nie ma...
Ja jednak najbardziej lubię naszą polską Goplanę, Wawel zrobił się beznadziejny.
PS Wedel już dawno temu sprzedane. Ostatni właściciel Lotte(Japonia) kupił z rąk giganta Kraft Foods(USA)

Mała prośba,by Wasze kulinarne i smakowe wątki przenieść może do HP,co?
Wracając do tematu,Tesco i Real już zasypane są promocyjnymi paczkami Lays.Z tego co widzę w Tesco mają czasem te ich ukryte promocje 3 za 2 ( jak to było w przypadku Lion ) również w Żabce często są promocje na Lays gdzie za dwie paczki płaci się 6 pln.
Z tymże w dwóch przeze mnie odwiedzonych, jeszcze promocyjnych opakowań nie było.
Co do rozmiarówki- promocją objęte były tylko duże paczki.
Wracając do tematu,Tesco i Real już zasypane są promocyjnymi paczkami Lays.Z tego co widzę w Tesco mają czasem te ich ukryte promocje 3 za 2 ( jak to było w przypadku Lion ) również w Żabce często są promocje na Lays gdzie za dwie paczki płaci się 6 pln.
Z tymże w dwóch przeze mnie odwiedzonych, jeszcze promocyjnych opakowań nie było.
Co do rozmiarówki- promocją objęte były tylko duże paczki.
Może nie w temacie ale pozwolę sobie wtrącić: czy tymi kodami da się przedłużyć ten pakiet 6GB za 6zł w taryfie Orange ONE . Zbliża się koniec wakacji i zastanawiam się, czy wziąć kilka pakietów na zapas vzy będą one ważne tylko 60 dni czy może idzie jakoś potem przedłużyć ich ważność?
Nie można. Właśnie próbowałem wbić kod bonu 500 MB za 15 zł.w OFnK i otrzymałem SMSa zwrotnego "Nie jestes uprawniony do otrzymania bonusu." Zgodnie z regulaminem nie powinno działać w OFnK i nie działa.marm pisze:ade25,można przedłużyć kodem 500mb z inmedio o 30 dni za 15 zł,
a mi dziś rano zadziałał bon z Inmedio w taryfie OFnK... więc jak to jest - jednym działa a innym nie ?AERO2 USER pisze:Nie można. Właśnie próbowałem wbić kod bonu 500 MB za 15 zł.w OFnK i otrzymałem SMSa zwrotnego "Nie jestes uprawniony do otrzymania bonusu." Zgodnie z regulaminem nie powinno działać w OFnK i nie działa.marm pisze:ade25,można przedłużyć kodem 500mb z inmedio o 30 dni za 15 zł,
dodam, że 28 dni temu też mi zadziałał - to moje drugie przedłużanie kodem.
lluukk
Zwykły bug. Masz farta jak to w Orange ale nie można tego uznać za przykład,że innym zadziała.Korzystasz z duszą na ramieniu :-)lluukk pisze:a mi dziś rano zadziałał bon z Inmedio w taryfie OFnK... więc jak to jest - jednym działa a innym nie ?
dodam, że 28 dni temu też mi zadziałał - to moje drugie przedłużanie kodem.
Jak aktywowałeś ? Ja wysłałem SMS z kodem pod numer 80109.lluukk pisze:a mi dziś rano zadziałał bon z Inmedio w taryfie OFnK... więc jak to jest - jednym działa a innym nie ?
Tak działaBraymer pisze:*125*kod_z_Bonu#

Może ma jeszcze ktoś jakiegoś niepotrzebnego kodzika do oddania?
Chętnie wezmę bo przydałby się żeby tablet i telefon bratu naprawić. A pakietu brak. Mogę się odwdzięczyć dając np 2gb transferu na chomikuj.pl lub coś w tym stylu.
Bardzo bym prosił. Bo te kody i tak są ważne jeszcze tylko kilka dni. A takto bym sobie sprzęty naprawił.
Będę wdzięczny za pomoc no i pozdrawiam oczywiscie.
Chętnie wezmę bo przydałby się żeby tablet i telefon bratu naprawić. A pakietu brak. Mogę się odwdzięczyć dając np 2gb transferu na chomikuj.pl lub coś w tym stylu.
Bardzo bym prosił. Bo te kody i tak są ważne jeszcze tylko kilka dni. A takto bym sobie sprzęty naprawił.
Będę wdzięczny za pomoc no i pozdrawiam oczywiscie.