• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #740050  autor: petter91
 13 sie 2014, 09:51
Na stronie pisze "Opłata aktywacyjna - 1 zł w przypadku wyboru e-faktury"
W regulaminie pisze "Opłata za przyłączenie w niniejszej promocji wynosi 29,90 zł" (nic o 1 zł)
Zaś dalej pisze o opłacie za wydanie SIM i odsyła do innego regulaminu w którym o SIM nic nie pisze

Słyszałem też coś że jeśli kupuje się ofertę w salonie to płaci się jakieś opłaty dodatkowe (w regulaminie nic nie ma)
Więc ile w końcu kosztuje zmiana na Heyah?

Jak najszybciej przejść z abo T-mobile do Heyah? (bo bezpośrednio się nie da :/)
Ostatnio zmieniony 20 sie 2014, 17:06 przez petter91, łącznie zmieniany 1 raz.

#740130  autor: ciekawy
 13 sie 2014, 13:37
do tej pory aktywacja w Heyah w salonie kosztowała 29 zł, a przez strone netową 1 zł, czy się to zmieniło nie analizowałem, ale może o to chodzi w tym o czym napisałeś albo 1 zł było promocyjne i może promocja aktywacji za 1 zł się skończyła,

jak piszesz o dodatkowych opłatach to za net opłata się nalicza po pakiecie,

z T do Heyah tylko przez inną sieć możesz przejść

#740149  autor: Blank
 13 sie 2014, 14:07
petter91,
Geniusze z T-mobile zamieścili link do oferty Heyah non stop, ale w wersji, która obowiązuje salony. Wersja WWW dostępna jest pod adresem
http://www.heyah.pl/regulaminy/abonamen ... 9fe5ced382

Koszt przyłączenia wynosi 1 złoty.
Jeśli masz u siebie salon Playa, to najszybciej moim zdaniem będzie wlaśnie migrując przez Play.

ciekawy,
Nie, wcale nie nabijasz postów :lol:

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#740152  autor: KC-KARLOS
 13 sie 2014, 14:16
ciekawy, jeśli nie znasz oferty aktualnej - nie wypowiadaj się! Proste.

Od momentu wprowadzenia oferty HEYAH NON-STOP, aktywacja wynosi 1 zł brutto. Umowa na czas nieokreślony podpisywana z e-fakturą. W przypadku rezygnacji z opcji "f@ktura", opłata minimalna abonamentowa w wysokości 29 zł - wzrasta o 20 zł.
Regulamin zamieścił kolega divhashmorex.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#742385  autor: petter91
 21 sie 2014, 22:13
dzięki, a jaka jest różnica miedzy heyah i t-mobile w kwestii zarządzania kontem? (niby to ta sama siec wiec powinien być traktowany jak każdy numer t-mobile)
czy numer jest traktowany jak zwykły w t-mobile?
czy moge podpiąć numer heyah pod główny numer w t-mobile (tak jak inne numery t-mobile innych użytkowników) i zarządzać z głównego?

czy da sie jakoś przyspieszyć wypowiedzenie numeru w t-mobile ze względu na ta podwyżkę? (umowa juz się skończyła kilka miesięcy temu i jest na czas nieokreślony)
kilka dni temu minął okres rozliczeniowy i teraz trzeba czekać prawie 2 miesiące
rozumiem ze powinienem pójść do innej sieci i poprosic o przeniesienie na karte z końcem okresu wypowiedzenia? a wcześniej sam złożyć wypowiedzenie w t-mobile zeby uniknąć podwyżki?

strasznie duzo z tym zachodu. ale zaproponowali no-limit za 45 zł wobec 29 zł w heyah... to im powinno zalezec na utrzymaniu klienta...

#742414  autor: szpenton
 21 sie 2014, 23:17
Jest to ten sam system ale funkcjonalność bardzo ograniczona. Praktycznie można tylko podglądać bilingi i faktury.
Nie można podpiąć nr z heyah pod nr administratora w T-M - ta funkcja jest niedostępna.

Jak zerwiesz umowe na czas nieokreślony bez wypowiedzenia to zapłacisz "karę" w wysokości 1 miesięcznego abonamentu. Dodatkowo jeśli przejdziesz do innego opa na parę dni to jest problem z "powrotem" do heyah poprzez stronę internetwą. System odrzuca weryfikację i musisz iść do salonu żeby podpisać umowę. Różnica jest taka, że nie masz aktywacji za 1 zł tylko 29!!

Jeśli używasz netu w telefonie to nie opłaca się przechodzić do heyah.

#742474  autor: Horacy
 22 sie 2014, 10:20
A poza tym, od kwietnia można skakać pomiędzy T-M a Heyah kodem USSD :) A potem wydaje mi się, że nie powinno być problemu z przejściem z Heyah prepaid na Non stop.

#742513  autor: petter91
 22 sie 2014, 12:13
na razie jeszcze przez 2 miesiące będę w abonamencie t-mobile :/
z moich doświadczeń z t-mobile wydaje mi się że będzie problem

nie potrzebuje netu - w ogole to nie bedzie na mnie numer
gdybym chcial netu to bralbym no limit w red bull
potrzeba tylko no-limit rozmów w rozsądnej cenie - i możliwość zarządzania numerem przez inna osobe