Dzis zostałem zmigrowany z dwoma telefonami do nju. Wszystko gra i śpiewa ale w panelu widzę że pierwszą fakturę mam dostać dopiero 18 sierpnia. Czyli za ok 2 tyg. Mam takie pytanko. Czy można w jakiś sposób skłonić ich aby wystawili mi fakture wcześniej? Obecnie jestem na planie buzz z czego rozumiem że nie mam rozdzielonych komórkowych i stacjonarnych i opcja no limits włączy mi się dopiero przy wydzwonieniu równowartości 29zł na połączenia głosowe . Czemu mi ustawili tą datę tak późno? Zleciłem włączenie usługi 'tylko na komórkowe ale teraz muszę czekać 2 tyg i pilnowac żeby za dużo nie wygadali rodzice przez ten czas bo placenie 58zł za 2 tyg używania telefonów to bez sensu ale jak już to jakoś to przełknę choć oszczędność w porównaniu z T-mobile niewielka na tej pierwszej fakturze. Choć z drugiej strony tam miałem jeszcze naliczanie minutowe przy pierwszej minucie, podwyżkę abonamentu +5zł w tym miesiącu i mała ilość minut w wliczoną w abo więc porównywać nie ma czego, tylko zawiodłem się na tym okresie rozliczeniowym. nie bardzo mi to tez pasuje bo ja wszystkie rachunki płace 10 każdego mc. To jest jakos automatycznie ustawione czy tez mozna jakoś negocjować ten termin?
aha... zapomniałem sprawdzić gdzieś wiec się zapytam. Czy rozmowy z nju do abonentów orange traktowane są jako wewnątrzsieciowe i moze są darmowe przy okazji? Nju korzysta tylko i wyłącznie z nadajników Orange?
aha... zapomniałem sprawdzić gdzieś wiec się zapytam. Czy rozmowy z nju do abonentów orange traktowane są jako wewnątrzsieciowe i moze są darmowe przy okazji? Nju korzysta tylko i wyłącznie z nadajników Orange?
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, 23:59 przez molibden, łącznie zmieniany 1 raz.