Hej, mam pytanie w htc nie moge polaczyc sie z wifi niby szuka ale nie laczy, natomiast gdy chce wejsc w ustawienia pokazuje sie bialy ekran i wyrzuca mnie do glownego menu. prosze pomozcie bo nic nie moge zrobic
okej wyłączyłam z 10 razy i nic, a hard reset jak mam to zrobić ? Usunie mi to wszystko wraz z kontaktami ? Bo chyba w tym telefonie nie zapisują się one automatycznie na Sim. Ehh wszystko działało dobrze, a wczoraj zmienił mi się język mowy z polskiego na angielski i nagle przestało działać...
no tak tylko jak w tym telefonie zapisać kontakty na SIM w ustawieniach nie mam tego a ustawienia mi nie wchodzą tylko ten biały ekran... hmm ah niby rozumiem ale nie bardzo wiem jak tą kopię zrobić, nie mam super nic ważnego same aplikacje bardziej, które wprawdzie mogę ściągnąć ...
i to właśnie problem, nie pamiętam czy zakładam konto na micro próbowałam się zalogować na komputerze, no bo w telefonie nie mam możliwości włączenia internetu. no i niestety albo nie mam konta albo nie pamiętam loginuuu ehhhhhhh (((
hehe no tak masz rację to kolejne pytanie, hehe zamęcze Ciebie ... ściągnęłam program, podłączyłam telefon iii... Brak podłączonego telefonu, hmm co to może być ))
Nie no jest sobie telefonik i napis czarno na białym Brak podłączonego urządzenia ... klikałam na wszystko ale tam nie ma żadnej opcji, ehh zawsze coś nie tak