Witam. Mam pewien problem z moim nowym Huawei G6 L11. Otóż strasznie krótko działa mi bateria. Ładuję ją na noc do 100 % a gdy budzę się rano to jest już 30 %. Dziwna sprawa żeby telefon gubił ponad pół baterii gdy jest w stanie spoczynku. Wszystkie aplikacje mam wyłączone specjalną aplikacją, także nie wiem co się dzieje. Nawet przy normalnym użytkowaniu widzę jak procenty "uciekają" z mojego smartfona ;/
Kolejną sprawą jest wkurzający kolorowy wyświetlacz podczas podłączania do ładowarki. Gdy podłączę telefon i nie zablokuję go, to po pewnym czasie uruchamia się coś w stylu wygaszacza ekranu i świeci cały czas na jaskrawe kolory. Nigdzie nie mogę tego wyłączyć,a jest to bardzo denerwujące bo gdy zapomnę zablokować telefonu po podłączeniu, to świeci i nie ładuję się efektywnie, bo czerpie prąd na jakiś głupi wygaszacz.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam KENDZIOR.
Kolejną sprawą jest wkurzający kolorowy wyświetlacz podczas podłączania do ładowarki. Gdy podłączę telefon i nie zablokuję go, to po pewnym czasie uruchamia się coś w stylu wygaszacza ekranu i świeci cały czas na jaskrawe kolory. Nigdzie nie mogę tego wyłączyć,a jest to bardzo denerwujące bo gdy zapomnę zablokować telefonu po podłączeniu, to świeci i nie ładuję się efektywnie, bo czerpie prąd na jakiś głupi wygaszacz.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam KENDZIOR.