Planuję zakup używanej konsoli. Jako że wychodzi Xbox One i PS4 nie wiem co będzie lepszym rozwiązaniem. Jakieś porady? Ijeszcze jedno, czy gry dalej będą wychodziły na XBOX 360 i PS3? Chodzi mi głównie o FIFĘ 15 

Moderator: Moderatorzy
dużo zależy od konkretnego tytułu. Gry, które wyszły na obie konsole przeważnie lepiej wyglądają na X360. PS3 pokazuje pazur pod względem grafiki tylko w przypadku gier na wyłączność takich jak Uncharted czy The Last Of Us (obie polecampakierhakierxd pisze:Podobno na Ps3 jest lepsza grafa ale nie wiem czy to prawda zresztą mi najbardziej zależy na płynności
a mi bardziej podobał się pad od X'a, ten od PS3 jest dla mnie czasem za wąski, a wypukłe gałki analogów po dłuższym męczeniu pada to zmora. Ale i tak mam już prawie 3 lata PS3 i patrząc na to jak ma się sprawa z PS4 (baaaardzo powolnie zapełniająca się baza interesujących mnie gier) raczej przez najbliższy rok nie zanosi się na zmianęChemicalifornia pisze:Ja rok temu kupiłem PS3 Slim i nie żałuję. Ma wygodniejszy pad od XBox'a i więcej egzotycznych gier (takie typowo japońskie).