Witam, w poniedziałek byłem w salonie, i baba mi zaproponowała telefony. Wziąłem tel. Huawei Ascend G510 w abonamencie 55 zł. mam 10 zl rabatu jako iż mam tel. domowy w orange. Za ten tel zapłaciłem 180zł. Dzis jest tak. Muzyka sie sama wyłącza, zacina sie niemilosiernie, zeby miec zasieg musze wlaczyc chociaz na chwile transmisje danych, bo po kilkunastu minutach znow nie ma zasiegu gdy transmisja jest wylaczona. Przycisk od przyciszania strasznie skrzypi i "zle" sie wciska. Bateria trzyma kilka godzin, przy opcji oszczedzania baterii. Tj. Wyswietlacz najnizsza jasnosc, wylaczone wi-fi blutu itp. Wchdoziłem na stronkę play i tam mi pani mowila na czacie, ze z wszystkimi promocjami zaplace 35 zl abonamentu i bd miał Lg l70 za 150 zł... Czy ta pani z orange mnie zrobiła w "konia"? I czy telefon moze zostac wymieniony na nowy albo inny ? W poniedzialek ide do orange to wyjasnic. prosze o odpowiedz. Dodam, że gdy Pani przynosila tel. do pokazania plomba byla juz zerwana, i telefon nie mial folii. Proszę o odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2014, 21:16 przez Bambus199810, łącznie zmieniany 1 raz.