• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #719820  autor: darek638
 25 maja 2014, 11:57
Taka ciekawostka. Chyba najprostszy telefon jaki widziałem. Nie obsługuje nawet SMS :mrgreen:

http://youtu.be/1e2TCLiDECw

Nigdy więcej Play.

#719823  autor: Sig
 25 maja 2014, 12:10
Z całym szacunkiem, ale to jest designerskie guano dla hipsterów :-). Rozumiem ideę, ale wykonanie jest zwyczajnie słabe (do tego ta "ironiczna" książka kontaktów i długopis...).
Jest zwyczajnie zbyt duży jak na to co oferuje, a byle MyPhone go zjada... Z tego co widzę, to tam nie ma np. listy kontaktów w telefonie - bardzo "ciekawe". Mały ekran jak najbardziej tak i popieram w takich telefonach, ale brak możliwości odczytania SMS (pisanie to pół biedy, można się obejść) jest zwyczajnie śmieszny.
Najgosze jest to, że jak najbardziej toto będzie się sprzedawać...

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#719824  autor: darek638
 25 maja 2014, 12:12
Sig, wolny rynek. Jest kupiec będzie sprzedaż.

Nigdy więcej Play.

#719831  autor: user_delete27
 25 maja 2014, 13:04
Coś na wzór amerykańskiego pagera z wbudowanym telefonem. Sczególnie przypomina mi to pager motorola bravo.

#719837  autor: matteo
 25 maja 2014, 13:54
W Holandii to sprzedają od dawien dawna ale nie zauważyłem jakiegoś nadzwyczajnego podniecenia gdy ludzie przechodzą koło sklepu John's Phone.