• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #709245  autor: Contritio
 09 kwie 2014, 23:08
Witam serdecznie

Obecnie mam do wyboru zakup HTC Desire 500. Wiele czytałem na temat tego telefonu i znalazłem informacje, że w telefonie łatwo pęka wyświetlacz, ciekawi mnie czy jest to prawdą? Z jednych informacji jakie wyczytałem, to że ekran u jednej osoby pękł po prostu od dotyku, nie upadku, zaś gdzie indziej, że pękł po prostu sam z siebie. To fakt faktem jest poważną wadą i jak widziałem, to w tym telefonie nieco wystaje szybka wyświetlacza co daje spore narażenie na uszkodzenie. Zatem jakie są opinie na temat tego telefonu?

Do wyboru mam jeszcze sony xperia L, który zatem wybrać?

#709959  autor: maniek89
 13 kwie 2014, 16:34
4 miesiące mam, nosze w Etui i nie ma problemów. Z HTC 8s też był niby taki sam problem i nie wiem ile w tym prawdy. Dużo osób jest zadowolonych z tego telefonu. Co do szybki - jest nieznacznie ponad linią telefonu ale każdy upadek działa na smartfon inaczej. Może nic mu się nie stać gdy spadnie z metra a upadek z 30 cm okaże się śmiertelny. :evil: Zainwestuj w dobre etui i moim zdaniem nie powinienes się obawiać. Większość smartfonów ma zblizoną wystrzymałosć jednak im większy ekran tym większe prawdopodobieńswo że przy upadku może się posypać.