Witam,
mam pytanie do posiadaczy prepaid z Heyah aktywowałem usługę "Rok ważności konta po każdej rozmowie" gdy teraz doładuje konto i wyłączę tą usługę i będę miął konto ważne jeszcze przez rok bez żadnych opłat. Zacząłem się zastanawiać co wtedy gdy doładuje konto już po wyłączeniu usługi czy ważność konta będzie się sumować (ważność na rok + ważność z doładowania) czy po prostu od dnia doładowania zostanie przedłużona o ważność danego doładowania?
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje
[ Dodano: 2014-01-31, 17:50 ]
W poprzednim poście zapomniałem dodać ze mam taryfę Nowa Heyah. Zadałem pytanie odnośnie mojego problemu do biura obsługi Heyah, otrzymałem taką odpowiedź może komuś się przyda
mam pytanie do posiadaczy prepaid z Heyah aktywowałem usługę "Rok ważności konta po każdej rozmowie" gdy teraz doładuje konto i wyłączę tą usługę i będę miął konto ważne jeszcze przez rok bez żadnych opłat. Zacząłem się zastanawiać co wtedy gdy doładuje konto już po wyłączeniu usługi czy ważność konta będzie się sumować (ważność na rok + ważność z doładowania) czy po prostu od dnia doładowania zostanie przedłużona o ważność danego doładowania?
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje

[ Dodano: 2014-01-31, 17:50 ]
W poprzednim poście zapomniałem dodać ze mam taryfę Nowa Heyah. Zadałem pytanie odnośnie mojego problemu do biura obsługi Heyah, otrzymałem taką odpowiedź może komuś się przyda

Jeżeli zdecyduje się Pan na wyłączenie oferty „Rok ważności konta po każdej rozmowie”, np. bezpłatnym kodem *100*68*2# , wówczas ważność konta zostanie zachowana zgodnie z aktualną datą (31.01.2015 r.)
W momencie, kiedy będzie chciał Pan zasilić saldo kwotą 50 PLN tuż po wyłączeniu usługi, wówczas ważność połączeń wychodzących z tego zasilenia zostanie zsumowana już z ''wypracowaną'' ważnością, tj. 31.01.2015 r. + 90 dni (3 miesiące) wyniesie 31.04.2015 r.
Jak Pan widzi, nie straci Pan ważności, a dalsze jej przedłużanie będzie przebiegać zgodnie z realizowanymi doładowaniami.