Jakość T-Mobile jak jeszcze byłem na ich abonamencie, była gorsza, niż Skype i znacznie gorsza, niż Viber. Chcesz mi teraz wmówić, że przy jakości Vibera różnice pomiędzy jakością T-Mobile, a innymi są warte wspomnienia?
Trzeba w telefon też zainwestować. Skoro twierdzisz, że w TM jest taka słaba jakość , to powiedz mi wtedy jak się czują ludzie w Orange albo w Plusie, nie wspominając o Play.
Wiesz to z przeczytanych materiałów marketingowych, czy zrobiłeś test przenoszenia pasma?
Z Dzień dobry TVN.
Nie moja wina, że masz problem ze słuchem. Każdy, kto miał przyjemność rozmawiać na HD Voice widzi różnicę, tylko Ty gumowe ucho nie.
Tłumacz sobie tak dalej. Mam też takich znajomych, co do dzisiaj mają antyki za telefony w technologii 2G i twierdzą, że mają super jakość. Jeden też się ostatnio upierał, to w końcu powiedziałem że jak nie zmieni telefonu nie ma co do mnie dzwonić (Play na 2G) Kupił jakiś tani Samsung Dual coś tam i od razu do mnie zadzwonił powiedzieć, że miałem rację
Więc się dalej okłamuj i przestać wciskać kitu ludziom, co przyszli tutaj o pomoc a Ty im sieczkę z mózgu robisz. Wystarczy, że ze swojego zrobiłeś.....
Co do tej jakości to bywa różnie. Ogólnie jeśli chodzi o T-mobile jestem raczej zadowolona z jakości świadczonych usług
Jakość usług w dużej mierze zależy od tego, z kim masz do czynienia po drugiej stronie słuchawki. Czasami i to w każdej sieci zdarza się jakiś "cymbał" który tylko człowiekowi ciśnienie podniesie.
O jakości którą pisałem - to jakość połączeń.
Drugi tel mam w orange i ogólnie jest ok chociaż często bywa tak iż telefon leży na stole a ja dostaje sms-a, że ktoś dzwonił więc czasami zasięg gubi.
Hmm....przecież w Wawie juz jest po modernizacji więc zasięg powinien być podobny jak nie taki sam jak w TM. Sprawdzałaś to ostatnio? Jeżeli tak, przełóż kartę do innego telefonu. Może telefon coś szwankuje? Albo Orange nic nie poprawił w Twojej lokalizacji....