TheArt pisze:Z tym że mylicie się co do zasięgu potrzebnego aby skorzystać z promocji. Pisałem o tym w temacie, konsultant który mi to dawał w salonie był przekonany że będzie działać, pokazywał mi nawet ich mapke zasięgu i Katowice były na fioletowo a więc w zasięgu 4G LTE. TRZEBA BYĆ WZASIĘGU 4G LTE NIE SAMEGO LTE. Czytanie nie boli, chociaż kto to wie.
Nie chcę być adwoktaem Play, ale... Nie chce mi się szukać dla konkretnie twojej oferty regulaminu, ale z przykładowego )jest też tam o pakiecie 200GB):
Regulamin usługi „Darmowy Internet LTE na starterze 1 zł”
obowiązuje od 13.11.2013 r. do odwołania
https://www.play.pl/resources/pdf/2013/ ... 112013.pdf
3. Z zastrzeżeniem pkt 4 i 5 poniżej dzięki usłudze „Darmowy Internet LTE na starterze 1 zł” korzystanie
z transmisji danych w zasięgu technologii LTE (w ramach własnej infrastrukturalnie Sieci
Telekomunikacyjnej) nie pomniejsza limitu transmisji danych oraz Pakietu Złotówek, określonych w
Cenniku Oferty Play Online na Kartę 4G LTE.
4. Technologia LTE uruchomiona została na terenie 13 miast w Polsce i jej zasięg będzie sukcesywnie
powiększany. Zasięg technologii LTE w ramach miast, o których mowa powyżej może nie obejmować
całego obszaru geograficznego miast. Zasięg technologii LTE będzie sukcesywnie zwiększany.
Orientacyjna mapa zasięgu (w tym lista miast i mapa zasięgu na terenie poszczególnych miast) oraz
szczegółowe informacje dotyczące technologii LTE dostępne są na stronie
www.play.pl
5. Korzystanie z technologii LTE wymaga posiadania urządzenia obsługującego tę technologię w Sieci
Telekomunikacyjnej. Oferowane przez Operatora telekomunikacyjne urządzenia końcowe, które
posiadają funkcjonalność obsługi technologii LTE w Sieci Telekomunikacyjnej P4, oznaczane są jako
„4G LTE” (w niektórych przypadkach korzystanie z technologii LTE może wymagać aktualizacji
oprogramowania zainstalowanego w Urządzeniu)
Instrukcję i screen z tego Alcatela masz w we wczesniejszym temacie:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... c&start=90
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.