• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #685877  autor: Wojtaszplxdpl
 27 gru 2013, 22:37
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie, od kilku tygodni próbuję wykminić telefon od ojca , ale niestety nie jest to możliwe , bo mój tata ma w banku długi za alimenty, ja mam 15 lat i mam ręte i w neonecie mi nie chcieli dać telefonu, tacie tak samo nie chcieli dać, Moja zmarła mama miała telefon w orange, i proponowali dać mu telefon bo przedłużenie umowy , czy by dali mojemu tacie/mi telefon w orange na mamę ? ,powiedzcie mi czy by dali mi/ojcu telefon ?? Zależy mi na tym bardzo, przepraszam ze tu taj napisałem temat, prosiłbym o nie usuwanie go , jeśli przeniesienie. Życzę udanego Sylwestra :).

#685912  autor: Xy
 28 gru 2013, 08:42
Dać to w gębę można. K***wa jak ja nienawidzę jak ktoś mówi, że "w sklepie nie chcieli dać". A sprzedać chcieli?
Nie, na zmarłą osobę nie dostaniesz telefonu.

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#685915  autor: Sig
 28 gru 2013, 08:55
Kup taki telefon, na jaki was stać. Za gotówkę. Używane czy to na Allegro, czy w jakimś lombardzie dostaniesz za 50 i mniej złotych. Czasem trzeba obniżyć nasze oczekiwania, gdy rzeczywistość jest taka, a nie inna. Jak będziesz wiedział, ile możesz wydać - zadaj pytanie na podforum jaki telefon wybrać.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#685917  autor: pedro01
 28 gru 2013, 09:04
Dokładnie kup jakiś telefon żeby mieć połączenie z ludźmi a nie dla bajerów. Na razie bym kupił jakikolwiek.

#685920  autor: kamil1221
 28 gru 2013, 09:13
Na podstawie aktu zgonu możecie dokonać cesji abonenta. Dodatkowo osoba, która przejmuje na siebie zobowiązanie musi okazać dokumenty jak przy zawieraniu umowy: zaświadczenie o zatrudnieniu/ rachunek (prąd, czynsz, gaz)/ ważna legitymacja ZUS itp.

Po dokonaniu cesji - jeśli numer będzie uprawniony do przedłużenia umowy bez problemu podpiszecie aneks z/lub bez telefonu.