• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #673621  autor: tomasz85
 10 lis 2013, 08:53
Kupiłem sobie goclevera jak w temacie. Ma on dual sim. Pytanie do znawcow: Dual sim w nim dziala na takiej zasadzie ze w obu slotach moge miec dwie rozne karty i na kazda z nich bede mogl sie dodzwonic czy tylko w jednym slocie jest telefonia komorkowa a w drugim tylko internet? Zdaje sobie sprawe ze to proste pytanie, aleto pierwszy dual sim i wolalbym sie upewnic przed wykorzystywaniem pelnej mozliwosci telefonu

dzieki;]

#673627  autor: AYAKS
 10 lis 2013, 09:40
Tak, możesz mieć dwie różne karty i dzwonić, odbierać, pisać, etc. :D
 #678021  autor: pawel84
 27 lis 2013, 14:55
tomasz85 pisze:Kupiłem sobie goclevera jak w temacie. Ma on dual sim. Pytanie do znawcow: Dual sim w nim dziala na takiej zasadzie ze w obu slotach moge miec dwie rozne karty i na kazda z nich bede mogl sie dodzwonic czy tylko w jednym slocie jest telefonia komorkowa a w drugim tylko internet? Zdaje sobie sprawe ze to proste pytanie, aleto pierwszy dual sim i wolalbym sie upewnic przed wykorzystywaniem pelnej mozliwosci telefonu

dzieki;]
Gdzie kupowałeś telefon? Zamówiłem przez Tanio.net i jestem ciekaw, kiedy będzie. Mają od piątku wysyłać. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie.

#685019  autor: gramacz
 23 gru 2013, 18:18
najtaniej go kupisz na aliexpress, za te same pieniądze kupisz o wiele lepszy telefon na aliexpress