• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #664726  autor: Gazmenski
 28 wrz 2013, 15:41
Witam!

Od niedawna mam zastępczy telefon, którym jest K800i, zakupiłem w nim nową kartę i borykam się z pewnym problemem. Otóż od około dwóch miesięcy otrzymuję SMSy od jakiegoś gościa, uważa mnie On za kogoś kim nie jestem. Kiedy mu odpowiedziałem, że nie jestem tą osobą za którą On mnie uważa nie powstrzymało go to przed wysyłaniem kolejnych SMSów(odpisał mi, że co brałem, że go nie poznaję). W tym momencie napisałem do niego jeszcze raz dość dosadnie i dosłownie żeby się odp***lił i nie wysyłał do mnie więcej wiadomości, a właśnie przed chwilą otrzymałem kolejny SMS "Jutro wyjazd 11:30, bla, bla, bla... . Nie wiem, niedorozwój czy debil do potęgi, nie rozumie co się do niego mówi? Otóż nie byłoby problemu, ale nie mogę nigdzie znaleźć opcji blokady numeru na telefonie.

Da się tego wariata w jakiś sposób zablokować?

#664760  autor: shadowman333
 28 wrz 2013, 18:36
Skoro nie jesteś osobą, za którą ten ktoś Cię uważa, zadzwoń i się przedstaw. Ewentualnie postrasz policją jeśli już zadzwonisz.