• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 74 z 692
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 692

#663174  autor: maniek89
 21 wrz 2013, 09:25
tak sprawdzalem :) nie da sie

#663196  autor: MADMAX
 21 wrz 2013, 11:26
maniek89 pisze:Nie dam sobie ręki uciąć ale to nie jest przypadkiem tak że jeśli masz właczony bezpieczny internet to tych pakietów kupić nie możesz?
Zgadza się :-)
greenladen pisze:Sprawdzone, już wiem że można oczywiście pod warunkiem że podlega się już pod DUK (czyt. złożyło się rezygnację).
Nie jest to warunek konieczny.

Pozdrawiam

#663212  autor: JejoX
 21 wrz 2013, 12:50
Zna ktos adres email na ktory mozna wyslac wypowiedzenie do play???

#663222  autor: hans14101
 21 wrz 2013, 14:15
JejoX pisze:Zna ktos adres email na ktory mozna wyslac wypowiedzenie do play???
Proszę: [email protected]

#663240  autor: MADMAX
 21 wrz 2013, 16:06
@JejoX

Tyle, że mailem mogą Ci nie uznać.
Zgodnie z regulaminem ŚUT:
Za dzień złożenia wypowiedzenia Umowy przez
Abonenta przyjmuje się dzień doręczenia na adres
korespondencyjny
Obsługi Klienta podany na stronie WWW Operatora dokumentu zawierającego
wypowiedzenie Umowy. Umowa ulega rozwiązaniu
z upływem okresu wypowiedzenia.

Pozdrawiam

#663242  autor: kolo100
 21 wrz 2013, 16:23
Witam,
Skorzystałem dzisiaj z propozycji przedłużenia umowy na warunkach, które opisałem powyżej. Do tego konsultantka dołożyła 250sms na miesiąc przez cały okres umowy...
Myślę, że za 36pln jest to dobra opcja i nie było sensu targować się o 2pln.
Pozdrawiam

#663244  autor: hans14101
 21 wrz 2013, 16:30
MADMAX pisze:@JejoX

Tyle, że mailem mogą Ci nie uznać.
Zgodnie z regulaminem ŚUT:
Za dzień złożenia wypowiedzenia Umowy przez
Abonenta przyjmuje się dzień doręczenia na adres
korespondencyjny
Obsługi Klienta podany na stronie WWW Operatora dokumentu zawierającego
wypowiedzenie Umowy. Umowa ulega rozwiązaniu
z upływem okresu wypowiedzenia.
Nie mogą nie uznać. Sam złożyłem wypowiedzenie w ten sposób i od 19.10 mam koniec abonamentu w play. Jedyna uwaga to taka, że jak napiszesz wypowiedzenie, to musi ono mieć twój podpis. I skan takiego dokumentu dołączasz w załączniku.

#663355  autor: pakierhakierxd
 22 wrz 2013, 13:45
Ta nowa oferta gu jest lekko lepiej niż na stronie ale i tak jest gorsza od poprzedniej,Play zwalił sprawę najbardziej tymi drogimi pakietami internetowymi,2gb mi nie potrzebne więc wolałbym mniej płacić ...,bezpieczny internet jest też drogi ...
Co innego wcześniej 500 mb za 10 a teraz chyba prawie 20 czy coś ...

Pozdrawiam :)

#663411  autor: tomulus
 22 wrz 2013, 20:14
pakierhakierxd pisze:Ta nowa oferta gu jest lekko lepiej niż na stronie ale i tak jest gorsza od poprzedniej,Play zwalił sprawę najbardziej tymi drogimi pakietami internetowymi,2gb mi nie potrzebne więc wolałbym mniej płacić ...,bezpieczny internet jest też drogi ...
Po raz pierwszy całkowicie się z Tobą zgadzam :), jeśli uwzględnimy jeszcze dodatkowe 5zł za nieopłacenie rachunku w terminie to robi się trochę "dziwnie".

#663450  autor: zator
 22 wrz 2013, 23:36
pakierhakierxd pisze:Ta nowa oferta gu jest lekko lepiej niż na stronie ale i tak jest gorsza od poprzedniej,Play zwalił sprawę najbardziej tymi drogimi pakietami internetowymi,2gb mi nie potrzebne więc wolałbym mniej płacić ...,bezpieczny internet jest też drogi ...
marudy... spokojnie mozna wziasc mniejszy pakiet niz 2GB przy przedluzeniu, zwie sie to: RePlay FORMUŁA Unlimited Internet Tylko SIM.

#663571  autor: rtx
 23 wrz 2013, 13:56
zator ma rację, tak jak tu ktoś kilka stron wcześniej pisał, można wziąć pakiet 750mb za 10zł zamiast 2GB za 20zł ( http://forumplay.pl/showthread.php/8260 ... 2dae584630 ) w umowie na 12 m-cy.
Czyli przy kwocie 34,99zł można mieć nieograniczone rozmowy i 750mb oraz do wyboru nieograniczone smsy do wszystkich lub stacjonarne (ew. drugi pakiet za 5zł miesięcznie - wtedy wszystko za 39,99zł czyli full opcja :D ). Sądzę, że jest całkiem nieźle (jeśli ktoś nie potrzebuje stacjonarnych to cena jak przy poprzednich ofertach a internetu trochę więcej i nieogr. rozmowy). Jedyny mankament to te 5zł za nieopłacenie rachunku na czas - ale jakiś bat musi być na zapominalskich i trzeba było coś niestety dla nas wymyślić, aby zarobić dodatkowe złotówki :( .

#663645  autor: pakierhakierxd
 23 wrz 2013, 18:16
Te pakiety wiem że są jak ktoś wezmie 2gb
http://www.play.pl/uslugi/pakiety-inter ... e-formuly/
No ciekawe czy tamte są naprawdę,jak tak to ok i może to się opłacać ;-)

[ Dodano: 2013-09-23, 20:56 ]
Zobaczyłem to sobie i fajnie to wygląda
No limit całkowicie do wszystkich rozmowy i sms/mms bez limitu do wsz.+ 750 mb za 40zł :)
To już bym mógł wziąć :D
Jeszcze sporo do końca umowy ale możliwe że to wezmę :D

#663717  autor: MarekAG
 23 wrz 2013, 21:57
Trzeba przyznać, ze dla przedłużających nowe formuły wyglądają naprawdę fajnie. Na pierwszy rzut oka oferta bardzo średnia, jednak to co można wynegocjować wygląda już co najmniej dobrze.

#663779  autor: Gypsy
 24 wrz 2013, 09:44
Witam. Jako, że kończy mi się umowa, to postanowiłem poprosić o poradę. Mam 1 nr w Play i 1 nr na kartę w Tmobile. Nr Play chciałbym zlikwidować, a nr z Tmobile przenieść do Play. Co muszę w takim razie zrobić, żeby wyjść na tym dobrze ofertowo? Złożyć wniosek o wypowiedzenie umowy i potem przenieść nr z Tmobile, czy może da się to zrobić jako jakieś przedłużenie umowy? Chciałbym może coś wynegocjować przy ofercie FORMUŁA EUROPA UNLIMITED dla Firm, stąd moje pytanie jak najlepiej to ogarnąć. Z góry dziękuję za pomoc.

#663781  autor: pakierhakierxd
 24 wrz 2013, 09:55
Tylko na tym numerze co masz abonament w Play uda ci się coś wynegocjować lepszego np. to co jest w tym wątku ... ,tamten numer możesz przenieść do Play i na niego wziąć nową umowę ale żadnych profitów takich co tu piszą nikt ci nie da.

#663790  autor: bora1410
 24 wrz 2013, 10:43
Dostał ktoś ofertę z GU dla biznesu? Wczoraj dzwonili z propozycją po złożeniu wypowiedzenia. Proponowano nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci wraz ze stacjonarkami, nielimitowane mmsy/smsy i 2 GB pakiet danych. Umowa bez telefonu, miała by być na 12 miesięcy za 49.90 brutto. To jest standardowa oferta? Dostał ktoś coś lepszego?

#664046  autor: gorpaw
 25 wrz 2013, 14:35
Witam
Mam do Was wielką prośbę o podpowiedź.
8 grudnia kończy mi się umowa z Play. Wczoraj przypadkowo odwiedziłem salon Play z zapytaniem czy jest juz może nowa oferta z telefonem dla mnie.
Pan mi oznajmił że będzie dopiero przygotowana na miesiąc przed zakończeniem umowy czli ok 8 listopada... Dziwne !! - podobno zmiany w ich przepisach.
Czy czekac na az do tego czasu ?
Przecież jeżeli będzie dla mnie niekorzystna umowa dla mnie to to kiedy złożyć wypowiedzenie ? muszę na miesiąc przed zakończeniem umowy.
Proszę o podpowiedź która sieć oferuje najtańsze telefony ? Intersuje mnie abonament ok 90 zł i dobrej jakości telefon np LG Nexus 4 lub LG Swift G itp

#664047  autor: pakierhakierxd
 25 wrz 2013, 14:45
Radzę ci nie patrzeć tylko na sieć która ma najtańszy telefon bo możesz się na tym przejechać,lepiej jak nawet chcesz zmienić wpierw przetestować ... więc jak ktoś ci nawet na to odpowie to wpierw to zrób,wg mnie bez sensu brać tak duży abonament ze sprzętem
Zobacz w najnowszej ofercie przez gu możesz mieć
całkowitego no limita za 30zł + jeśli chcesz neta to 750 mb-10zł lub 2gb-20zł
wg mnie to się bardziej opłaca a telefon kupić na wolnym rynku.
W żadnej sieci już nie ma tak dobrych ofert z telefonem jak kiedyś.
Te czasy się skończyły ...

[ Dodano: 2013-09-25, 14:46 ]
Chyba że nie wymagasz dużo to może coś znajdziesz :/

#664048  autor: bora1410
 25 wrz 2013, 14:48
pakierhakierxd pisze:Radzę ci nie patrzeć tylko na sieć która ma najtańszy telefon bo możesz się na tym przejechać,lepiej jak nawet chcesz zmienić wpierw przetestować ... więc jak ktoś ci nawet na to odpowie to wpierw to zrób,wg mnie bez sensu brać tak duży abonament ze sprzętem
Zobacz w najnowszej ofercie przez gu możesz mieć
całkowitego no limita za 30zł + jeśli chcesz neta to 750 mb-10zł lub 2gb-20zł
wg mnie to się bardziej opłaca a telefon kupić na wolnym rynku.
W żadnej sieci już nie ma tak dobrych ofert z telefonem jak kiedyś.
Te czasy się skończyły ...
w orange są dosyć często.

#664077  autor: maniek89
 25 wrz 2013, 17:26
zator pisze:
marudy... spokojnie mozna wziasc mniejszy pakiet niz 2GB przy przedluzeniu, zwie sie to: RePlay FORMUŁA Unlimited Internet Tylko SIM.
Jeśli rzeczywiście taka ofertę będą proponować to przynajmniej w kwestii osob przedłużających będzie opłacało się zostać. W porównaniu do formuły L bez internetu jest postęp. Nawet ta wyprzedaż formuły 4.0 wychodziła mniej korzystnie bo tam nie było wliczonego internetu a tu za 10 zł jest pakiet 750 mb wystarczający. Stacjonarki już wszędzie trzeba dokupic ale nie oszukujmy się. Jak ktoś praktycznie nie dzwoni na nie to nawet załatwienie urzędowej sprawy czy kilkunastosekundowe połączenie do przychodni za mocno nie nabije nam kwoty poza abo.
  • Strona 74 z 692
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 692
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74