rajkes pisze:Witam, konczy mi sie umowa i zastanawiam sie nad przedłużeniem/wypowiedzeniem. Interesuje mnie umowa z telefonem. Orientuje sie ktoś, jaką można teraz uzyskać sensowną oferte z dobrym smartfonem z abonamentem poniżej 50zł, najlepiej jak najniższym

Był bym wdzięczny jak by ktoś w temacie, wypunktował mi możliwe do uzyskania oferty, pozdrawiam!
Rozważ przeniesienie nr do Orange jeśli Play niczego sensownego nie zaproponuje,
- właśnie pojawił się kupon na "gruponie"
Abo 69,99 - 30% na cały okres umowy, co daje 49zł a w tym 500min , 1GB i np LG L9 za 49zł lub Alcatel Idol za 19zł, propozycja warta rozważenia.
Pzdr
[ Dodano: 2013-08-15, 13:12 ]
JejoX pisze:JejoX pisze:Drodzy koledzy i koleżanki
Umowa z Play wygasa 12.10.2013 a oferta z rabatem dla przenoszacych numer do orange(6mieś za darmo) trwa do 16.08.Da sie to jakos zrobic zeby przejsc do Orange i skorzystac z tej promocji?
P.S W ogóle to jak przyszły te rabaty to pisze mi ze upust jest 30% na 24mies a oferta na FB mowila o -100% na 6mies.
Bardzo proszę o odpowiedz w tym temacie.Czy moge juz teraz zlozyc wniosek o przeniesienie numeru do orange skoro umowa konczy m isie dopiro 12.10? Nie chce tez placic zadnej kary umownej:/
Oczywiście że możesz tak jak pisał "marcinek" tylko pamiętaj że bedziesz płacił dwa abonamenty 1) Play do końca + 2) Orange jak podpiszesz umowę z rabatem 30% + aktywacja , chyba że weźmiesz 6m za free , nie wiem tylko czy teraz telesales nie daje dla nr Play - 4m free