• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #647686  autor: Kulaa911
 16 lip 2013, 18:28
Witam, chodzi mi o to w jakim sklepie czy komisie itd, mogę obejrzeć i pobawić się telefonem . Stoją na wystawie podłączone itd. Zależy mi na modelach htc one x , samsung note II, samsung galaxy s III , lg nexus .

Niech żyje rock and roll !

#647708  autor: user_delete34
 16 lip 2013, 19:51
Kulaa911, już jedziemy sprawdzać lokalizacje obok Ciebie.

Idziesz po kolei i szukasz, gdzie mają dostępne na wierzchu telefony. Moja sytuacja, najbliższe mi miasto: pogadałem, że jestem chętny na abo tylko chcę sprawdzić telefon - w salonie PLAY sprawdziłem sobie działanie 2 telefonów, a trzeci dostałem do rąk do obejrzenia bez włączania (nie potrzebowałem). Wszystko wyciągane z nowych pudełek, które potem idą do klienta, żadne atrapy czy modele z alarmem na kablu. W T-Mobile za to właśnie dla klientów były dostępne do obejrzenia "przywiązane" sztuki.

#647802  autor: znawca
 17 lip 2013, 00:19
Ostatnio oglądałem iPhone "przywiązanego" do lady w salonie PLAY

Przymocowali go tak sprytnie, że gdy tylko go dotknąłem włączył się alarm, a potem miła pani powiedziała mi, że nie mam czego żałować, bo i tak nie jest podłączony do ładowarki, a bateria już dawno pusta...

DLACZEGO BBCODE NIE DZIAŁA?!

#649769  autor: pawzdu12
 24 lip 2013, 21:11
Polecam salony z telefonami ;) niektóre to atrapy, ale coraz więcej telefonów jest prawdziwych, dzięki czemu możemy zobaczyć jak wyglądają po ich uruchomieniu ;) Play ma ich najwięcej ;)