Nie ma problemu:] pamiętaj ,że za przejscie do tych 700 dodają ci 140 min dodatkowo :] jak pisałem wyżej sam żałuję,że nie miałem takiej okazji wcześniej. No, ale na tamten moment kiedy kupowałem groupona też nic lepszego nie było:] i z powodu wzięcia nowego numeru w orange (a nie przeniesienia ponieważ tej opcji w grouponie orange nie było) nie dostałem 3 miesięcy za 0zł i nie dostałem dodatkowych minut ,a mimo to wtedy to była najlepsza opcja:] dlatego teraz nie dość,że jest jeszcze lepiej to do tego ceny niektórych telefonów spadły i one X właśnie i one S wydają się być atrakcyjnym wyborem. No i jeszcze kilka innych telefonów :] w zależności od zasobności portfela :]
PS. przypomniałem sobie o jednej sprawie. W sumie to jedyny minus. Może nawet nie minus,a kłoda którą trzeba odpowiednio obejść:]
Jeśli oczywiście wczytałeś się w cały regulamin to wszystko wiesz.
Wracając do tego 'minusa' każdy WYSŁANY MMS jest liczony jako kwota poza abonamentem (0,40zł).
Ja radzę sobie z tym tak,że korzystając z dobroci i łatwości androida jak chcę wysłać zdjęcie to z opcji dostępnych wybieram poczte/gmail i zwyczajnie wysyłam w emailu.
2-gim sposobem jaki stosowałem to korzystanie z aplikacji GO SMS(jak tworzysz wiadomość masz u dołu taki przycisk GO Share, taka Rączka na której leży zwrot 'GO'

),gdzie można wysyłać zdjęcia jakby na ich server. Wtedy też odbywa się stosowna kompresja do 300kb, a odbiorca tego pliku dostaje linka,który umożliwia pobranie zdjęcia.