chigurh pisze:Dzień dobry.
W lipcu kończy mi się umowa z PLAY, dotychczas płaciłem miesięcznie 69 zł.
Teraz jednak chciałbym obniżyć rachunki ponieważ i tak nie wydzwaniam/sms więcej niż 50 zł.
Początkowo zamierzałem wybrać formułę S dla przedłużających za 39 zł z dużym pakietem internetowym. Jednakże trzeba dopłacić 10 zł za 200 min do innych sieci
Potem pomyślałem, że może formuła M za 22 zł - po 3 miesiącach za 49 zł i bez pakietu internetowego. Tutaj mam w pakiecie 400 min do innych ssieci ale nie mam pakietu internetowego 1 GB jak w formule S.
Powiem szczerze gubię się już i trudno mi wyliczyć koszty co się bardziej opłaca czy formuła S za 39 zł +10 czy formuła M za 49 zł ale bez internetu.
Używam neta czasem żeby coś sprawdzić, 50 MB to koszt 5 zł.
Prosiłbym o radę jaki abonament wybralibyście na moim miejscu. W internecie dużo czytałem opinii, że formuła S nie zachęca i jest niezbyt ciekawa.
Ze mną jest tak, że i używam internetu i dzwonię do innych sieci. Więc trudno mi wybrać. Proszę o pomoc
Jeśli zależy Ci na niskich kosztach i nie potrzebujesz nowego telefonu to pomyśl o nowych ofertach NO LIMIT
RedBull Mobile NO LIMITS
29,50zł - nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci i pakiet 50MB na net
39,50zł - nielimitowane rozmowy i SMSy do wszystkich sieci i 50MB na net
możliwość dokupienia pakietów:
333MB - 11zł
666MB - 16zł
2GB - 20zł
222 SMS - 4zł
opłata aktywacyjna - 49zł
NJU.mobile
29zł - nielimitowane rozmowy
9zł - nielimitowane SMSy/MMSy
pakiet 350MB - 5zł
pakiet 700MB - 7zł
opłata aktywacyjna 0zł
HEYAH abonament
29zł - nielimitowane rozmowy
9zł - nielimitowane SMSy
9zł - 500Mb
opłata aktywacyjna 1zł
Ale jeśli chcesz pozostac w play to oferta bez telefonu też wychodzi lepiej
za 34 zł można mieć
nielimitowane rozmowy/SMSy/MMSy w Play
400 minut/SMS poza sieć
500 Mb na net
i darmowy pakiet nielimitowanych rozmów na stacjonarne lub nielimitowane SMSy/MMSy do wszystkich sieci