• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 44 z 692
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 692

#633019  autor: jerryqe
 14 maja 2013, 19:32
Luks pisze:Jeśli kogoś jeszcze interesuje Play Online.
Kończy mi się umowa za parę dni, dziś dzwoniła dziewczyna od Play z ofertą.
12 GB:
→18 m 29,9/mies, w tym przez pół roku za połowę ceny,
→12 m 29,9/mies

5 GB 19,9/mies 12 m

Teraz płaciłem 24,5zł/8 GB. Tendencja jak widać rosnąca - coraz drożej.
Ja rezygnuję, na razie pojadę na aero2. Może po wakacjach wezmę coś, ale nie wiem czy nie zdecyduję się na plusa(bonus od polsatu).
Te 5GB za 19,99 to z jaką predkością oferują?

Sieci są rózne, ale jedna mnie urzekła!

#633048  autor: Luks
 14 maja 2013, 21:07
@PannaCotta Oczywiście :)
@ jerryqe do 2Mb/s

#633185  autor: gRaBa
 15 maja 2013, 17:16
A jak sprawić by to szanowne GU zadzwonilo, bo dzownili przed majówką, miali oddzwonic do mnie po i nic, zgłoszenie też nic nie dało, a na infolini trafiam na zwykłych szarych konsultantow?

#633202  autor: tomulus
 15 maja 2013, 18:26
gRaBa pisze:A jak sprawić by to szanowne GU zadzwonilo, bo dzownili przed majówką, miali oddzwonic do mnie po i nic, zgłoszenie też nic nie dało, a na infolini trafiam na zwykłych szarych konsultantow?
Dzwonisz na 790 500 500 i wszystko załatwiasz , może to nie konsultanci tylko ty "szaro buro" przedstawiasz sprawę. Większość osób z forum nie miała problemu z wykonaniem tel i negocjowaniem z konsultantem. Chyba że nie wiesz czego chcesz lub szkoda tobie wydania 1zł na połączenie.

#633206  autor: gRaBa
 15 maja 2013, 18:41
Umowe mam do 15.09 i tam mówią że na 2 miesiące przed, ale dzwonila ta Pani z ofertą, podejrzewam że przez wniosek o przeniesienie, a teraz jak cofnąlem to cisza

#633404  autor: jerryqe
 16 maja 2013, 19:51
Luks pisze:Jeśli kogoś jeszcze interesuje Play Online.
Kończy mi się umowa za parę dni, dziś dzwoniła dziewczyna od Play z ofertą.
12 GB:
→18 m 29,9/mies, w tym przez pół roku za połowę ceny,
→12 m 29,9/mies

5 GB 19,9/mies 12 m

Teraz płaciłem 24,5zł/8 GB. Tendencja jak widać rosnąca - coraz drożej.
Ja rezygnuję, na razie pojadę na aero2. Może po wakacjach wezmę coś, ale nie wiem czy nie zdecyduję się na plusa(bonus od polsatu).

To może jeszcze powiedz(jeśli wiesz) jaka jest oferta dla posiadaczy modemów?

Sieci są rózne, ale jedna mnie urzekła!

#633426  autor: Luks
 16 maja 2013, 20:47
@jerryqe Niestety nie pytałem, a propozycji z drugiej strony też nie było.

#633522  autor: dlugasek
 17 maja 2013, 09:58
Panowie co mogę ugrać w taryfie formula s plus duża paczka internetu i tel huaway g300? bo nie wiem za ile mogę się targować? i pod jaki nr mam zadzwonić do GU

#633539  autor: Mr.Pelisa
 17 maja 2013, 11:02
maleczki pisze:
Shadowm pisze:Tak jak mówiliście, po przedłużeniu umowy moja pierwsza faktura jest sporo zawyżona. W jaki sposób otrzymaliście rabat na kolejne dwa miesiące, który to wyrównuje? Składaliście reklamację przez play24, czy jak?
Mam to samo na razie saldo konta 112 zł (!) od 9 kwietnia RePlay Ekstra FORMUŁA Internet + , aż jestem ciekaw z czego składa się ta kwota. Ma ktoś jakieś doświadczenie?
trochę późno i nie wiem czy już była od tej pory odpowiedź ale na pewno była wcześniej (str. 53).

Ja najpierw zrobiłem zgłoszenie na Play24 ale odpowiedzieli mi ws. e-faktury więc ich opieprzyłem i prosiłem żeby zadzwonił ktoś kompetentny i decyzyjny. Jak już Pani zadzwoniła to wyraziłem swój żal i ubolewanie nad zaistniałą sytuacją i otrzymałem rabat na abonament - w moim przypadku (2 m-ce x 15zł.)

A z czego składa się Twoja kwota: nowe abo mają rabat KWOTOWY i jest on przyznawany na PEŁNY okres rozliczeniowy. Abo płacisz "do przodu" i jak przedłużysz umowę z nowym to zwracają Ci stary abo za okres od dnia wejścia w życie nowych warunków, a naliczają nowy ale już BEZ RABATU bo to nie pełny okres rozliczeniowy.

#633608  autor: kefasxl
 17 maja 2013, 16:48
Witam.

Mam pytanie czy da sie ugrac za 34 zl w Play
400 min. do wszystkich sieci,
500 MB,
darmowe smsy-mmsy rozmowy do play
oraz umowe na 12 miesiecy? Albo jeszcze smsy do wszystkich lub nielimitowane polaczenia na stacjonarne.
Przesledzilem forum i widze ze sie da ale konsultant ktory do mnie dzwonil uparcie twierdzi ze co najwyzej da sie za 39 zl.
Prosze o odpowiedz.

#633628  autor: rtx
 17 maja 2013, 18:17
kefasxl da się uzyskać takie warunki (siostra ma identyczne - z nielimitowanymi smsami do wszystkich). Przede wszystkim trzeba wysłać wypowiedzenie (czasami udaje się bez wysłania ale dla pewności lepiej to zrobić) oraz trafić na konsultanta z GU (często ci co dzwonią za pierwszym razem to "zwykli" konsultanci bez odpowiednich uprawnień). Jeśli nie doczekasz się telefonu to sam dzwoń pod *500 i mów czego oczekujesz (najlepiej dodać że znajomy czy ktoś z rodziny taką właśnie ofertę dostał i ty też taką byś chciał).

#633640  autor: proxx
 17 maja 2013, 18:59
Witam,

ma ktoś wzór wypowiedzenia z końcem okresu promocji? Umowa na jeden z numerów kończy się z końcem czerwca. Pan w salonie powiedział, że dopiero 30 dni przed końcem mogę złożyć wypowiedzenie bo inaczej zapłacę karę. Są jakieś gotowe druki ?

I co można ugrać w abonamencie z telefonem, bo widzę że się cenniki pozmieniał a dawno tu nie zaglądałem. Abonament może być Formuła S z średnim internetem 0,5 gb. Na stronie widzę ją za 29 zł miesięcznie + 10 zł za 200 minut. Standardowo rabat 5 zł + nielimitowane smsy do wszystkich sieci?

Przepraszam ale nie mam za bardzo jak przejrzeć na telefonie wszystkich wątków, więc jak można to proszę o odpowiedź albo link do strony z ofertami.

#633650  autor: rtx
 17 maja 2013, 19:37
Proszę tu wzór:
http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdf
Po wypełnieniu możesz go zeskanować i wysłać mailem na: [email protected]

Tylko zaznacz że wypowiadasz umowę z końcem twojego okresu zastrzeżonego (czyli jak piszesz z końcem czerwca), żeby nie było problemu z karą.

#633696  autor: kefasxl
 17 maja 2013, 23:40
rtx dzieki za odpowiedz na moje pytanie.
Jesli mozna ugrac te warunki za 34 zl to czy moze slyszales aby ktos mial taka sama oferte tylko darmowe smsy do wszystkich sieci zamienic na darmowe polaczenia na telefony stacjonarne? Albo ktos slyszal o takiej ofercie.
Prosze o odpowiedz.

#633728  autor: strashak
 18 maja 2013, 09:47
Mam do Was pytanie. 2 lipca kończy mi się umowa. Mam longplay za 39.90. Złożyłem wypowiedzenie i cisza. Mogę podpisać umowę na 2 lata, ilość min i neta jest wystarczająca. Najbardziej zależy mi na telefonie z WP lumia 620 lub htc8s. Po telefonie na *500 PAN uprzejmie dokładał mi min i smsy, ale cena telefonu była kosmiczna. Jestem w stanie płacić abo w granicach 60 pln, ale oczekiwałbym tel w graniach max 200 zł. Czy taka opcja jest wg Was możliwa. Czy proszę o zbyt wiele.

#633755  autor: tomulus
 18 maja 2013, 11:41
strashak pisze:Mam do Was pytanie. 2 lipca kończy mi się umowa. Mam longplay za 39.90. Złożyłem wypowiedzenie i cisza. Mogę podpisać umowę na 2 lata, ilość min i neta jest wystarczająca. Najbardziej zależy mi na telefonie z WP lumia 620 lub htc8s. Po telefonie na *500 PAN uprzejmie dokładał mi min i smsy, ale cena telefonu była kosmiczna. Jestem w stanie płacić abo w granicach 60 pln, ale oczekiwałbym tel w graniach max 200 zł. Czy taka opcja jest wg Was możliwa. Czy proszę o zbyt wiele.
Moze byc problem, poniewaz Play nie chetnie udziela rabat na telefon.

#633759  autor: rtx
 18 maja 2013, 12:01
kefasxl można zamienić smsy na nieograniczone połączenia na stacjonarne (w regulaminie jest do wyboru albo jedno albo drugie).
strashak na poprzednich stronach ludzie pisali, że biorąc abonament z telefonem z małym pakietem danych mogli wziąć telefon z cennika analogicznej taryfy tylko że z dużym pakietem (czyli Formuła z internetem MAX). Musisz sam sprawdzić w cenniku jaka jest różnica w ceni i czy taka zniżka ciebie by interesowała. Możesz też wziąć inne urządzenie, sprzedać i kupić to co cię interesuje. Są też jeszcze inne sieci, np. Pomarańcza z promocjami na kody zniżkowe.

#633778  autor: strashak
 18 maja 2013, 14:50
Obniżyli mi cenę hts 8s do 180 w abo 64 pln. Pewnie więcej nie ugram.
@up naprowadza mnie na tą pomarańczę bo nie widzę tych kodów hm mm.

#633819  autor: rtx
 18 maja 2013, 17:30
strashak poczytaj analogiczny temat tylko o Orange na forum telepolis.

#633897  autor: eelbe
 19 maja 2013, 10:38
Witajcie :)

Czy zna ktoś aktualne warunki GU dla ofert firmowych? Zależy mi na formułach S i M (z internetem oraz bez)

Dzięki za informacje!
  • Strona 44 z 692
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 692
  • 1
  • 42
  • 43