Witam dzis kupiłem telefon huawei ascend g300 i nie mogę na nim połączyć się z internetem kupiłem nawet pakiet za 9 zł internetu, ale cały czas nic.
Jestem w sieci heyah. Pisze gdy próbuję się połączyć : przeglądarka nie może wczytać tej strony, ponieważ brak połączenia internetowego.
ehh próbowałem konfiguracji automatycznej heyah ale nie ma tam mojego modelu telefonu, a pomimo wszytko jednak nie chciałbym stracić 9-ciu złotych za pakiet.
Proszę pomóżcie. nie wiem jak mam to skonfigurować.
Próbowałem też szybkiego kodu *100# i stamtąd kupiłem pakiet...
Jest to mój pierwszy smartfon. Chciałbym dodać, że do serwisu mogę się udać dopiero w piątek i nie mam możliwości udania się tam szybciej.
Jestem w sieci heyah. Pisze gdy próbuję się połączyć : przeglądarka nie może wczytać tej strony, ponieważ brak połączenia internetowego.
ehh próbowałem konfiguracji automatycznej heyah ale nie ma tam mojego modelu telefonu, a pomimo wszytko jednak nie chciałbym stracić 9-ciu złotych za pakiet.
Proszę pomóżcie. nie wiem jak mam to skonfigurować.
Próbowałem też szybkiego kodu *100# i stamtąd kupiłem pakiet...
Jest to mój pierwszy smartfon. Chciałbym dodać, że do serwisu mogę się udać dopiero w piątek i nie mam możliwości udania się tam szybciej.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 12:04 przez wojtekt8pl, łącznie zmieniany 1 raz.