• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #628550  autor: paulina1xx
 22 kwie 2013, 17:44
Co pozmieniać w ustawieniach telefonu ZTE Blade III który działa na androidzie 4.0.4 aby przy pakiecie internetowym nie pobierało mi żadnych dodatkowych opłat za korzystanie z internetu? :) Już się dowiedziałam, że czasami trzeba coś pozmieniać, ale chciałabym teraz wiedzieć co dokładnie :) Nie chciałabym aby potem przy płaceniu rachunku okazało się że mam więcej do zapłacenia niż powinno być :)
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 11:53 przez paulina1xx, łącznie zmieniany 1 raz.

#628745  autor: manyaky
 23 kwie 2013, 15:54
W zalezności od sieci będzie pobierało opłatę po wykorzystaniu pakietu, bądź nie będzie (jeśli pakiet ma lejek).

Z tego co pamiętam Android nie ma wbudowanej możliwości odcięcia od internetu po wykorzystaniu danej ilości transferu, więc ew. jakimś programem.

@Edmund, sorry w takim razie. :-)

Trzeba zaktualizować soft do takiej funkcji Paulina.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, 17:47 przez manyaky, łącznie zmieniany 1 raz.

#628825  autor: Edmund
 23 kwie 2013, 17:04
manyaky pisze:Z tego co pamiętam Android nie ma wbudowanej możliwości odcięcia od internetu po wykorzystaniu danej ilości transferu, więc ew. jakimś programem.
W Androidzie 4.2.2 na LG Nexus 4 jest taka możliwość.

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2