• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #621829  autor: user_delete46
 21 mar 2013, 18:10
Witam,
Wraz z aktualizacją do Androida JellyBean, LG dodało od siebie m.in. możliwość przenoszenia aplikacji na kartę SD. Chcę kupić ten telefon i jest to dla mnie niezwykle istotna informacja. Czytałem jednak sporo na ten temat i okazuje się, że aktualizacja jest dostępna jedynie dla nie brandowanych modeli.

Dla przykładu, czytałem, że modele kupione na początku w Play (niestety nie wiem o jakie konkretnie miesiące chodzi) nie zdążyły zostać zbrandowane przez Play i taką aktualizację dostały od razu. Nowsze natomiast jeszcze jej nie otrzymały i pewnie będą musiały czekać na sieć. Nie wiem czy to wszystko to prawda, dlatego chciałbym, aby posiadacze tego telefonu podzielili się w tym temacie swoimi doświadczeniami.

A więc z jakiej sieci masz swojego LG L9 i czy otrzymałeś aktualizację systemu?

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 22:44 przez user_delete46, łącznie zmieniany 1 raz.

#621881  autor: best
 21 mar 2013, 20:46
Jak nie chce Ci się czekać na operatora, to zawsze możesz wgrać oprogramowanie bez brandu przez KDZ :P

#621897  autor: user_delete46
 21 mar 2013, 21:32
Rozumiem, że nie wiąże się to z utratą gwarancji? Bo fakt, najbardziej bym chciał czysty (ale nie modowany) system od LG.