Witam.
Z góry przepraszam jeśli się powtarzam, bądź temat jest nie tu gdzie trzeba.
Jeśli chodzi o smartfony jestem raczej laikiem, być może często tu takich spotykacie, nie wiem
. Sprawa ma się tak, że zamierzam kupić smartfon ze średniej półki(nie stać mnie na lepszy). Chodzi mi głównie o internet i gry(jakieś darmowe nie zbyt wymagające), zależy mi również na płynności działania, gdyż prawdopodobnie będę go często używał. Miałem do wyboru 3 telefony: Sony Xperia J, LG Swift L7, Samsung Galaxy Ace 2. Jak już widzicie zdecydowałem się na ten ostatni
No i tu zaczynają się moje pytania i zmartwienia:
1. Czy ten telefon w porównaniu do tamtych to dobry wybór? (wiem tyle, że sprzętowo lepszy, nie wiem do końca jak się sprawuje i czy ekran jest w miarę dobry)
2. Jak to jest z aktualizacją androida na tym telefonie? Będzie ? A jak będzie to kiedy i jak zaktualizować?
3. Czy ta aktualizacja w ogóle wspomoże/ulepszy czy też może pogorszy działanie tego telefonu?
Być może będę miał jeszcze kilka pytań, jak tylko coś sobie przypomnę
Pozdrawiam, czekam na odp.
Z góry przepraszam jeśli się powtarzam, bądź temat jest nie tu gdzie trzeba.
Jeśli chodzi o smartfony jestem raczej laikiem, być może często tu takich spotykacie, nie wiem

1. Czy ten telefon w porównaniu do tamtych to dobry wybór? (wiem tyle, że sprzętowo lepszy, nie wiem do końca jak się sprawuje i czy ekran jest w miarę dobry)
2. Jak to jest z aktualizacją androida na tym telefonie? Będzie ? A jak będzie to kiedy i jak zaktualizować?
3. Czy ta aktualizacja w ogóle wspomoże/ulepszy czy też może pogorszy działanie tego telefonu?
Być może będę miał jeszcze kilka pytań, jak tylko coś sobie przypomnę

Pozdrawiam, czekam na odp.