• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #613360  autor: kamcok
 12 lut 2013, 21:12
Witam. Posiadam telefon nokia C3-01, w którym już trzy razy na gwarancji był wymieniany panel. Telefon był kupiony wraz z przedłużeniem umowy w sieci T-mobile przez kuriera. Jest ktoś w stanie mi powiedzieć czy jest szansa, żeby wymienili telefon na nowy? I gdzie mam się kierować? W Nokii mówią, że do T-mobile, a w T-mobile, że mam iść do Nokii? Gwarancja kończy się w marcu, a teraz kilka dni temu telefon odbierałem trzeci raz z serwisu bo panel nie działał. No i nie chcę, żeby po gwarancji znowu to się stało. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

#613398  autor: best
 12 lut 2013, 23:39
Idziesz do T-mobile i żądasz wymiany na nowy telefon.
W Play po takim działaniu telefon po czwartej naprawie wrócił idealnie sprawny :D.
Tak w ogóle, to gwarancja ulega przedłużeniu o okres w jakim przebywał w serwisie gwarancyjnym.

#614926  autor: gaskabalbinka
 19 lut 2013, 08:43
best pisze:Tak w ogóle, to gwarancja ulega przedłużeniu o okres w jakim przebywał w serwisie gwarancyjnym.
Kto Ci takich bajek naopowiadał? :]

#614976  autor: best
 19 lut 2013, 12:17
gaskabalbinka pisze:
best pisze:Tak w ogóle, to gwarancja ulega przedłużeniu o okres w jakim przebywał w serwisie gwarancyjnym.
Kto Ci takich bajek naopowiadał? :]
Tak jest napisane na karcie gwarancyjnej Nokii.