Nie wiem jak się sprawuje na innych plikach,bo ich nie ustawiałem jako dzwonek,ale dwa z nich tak słychać,czyli dzwonek główny i kiedy żona dzwoni

Spróbuje go jeszcze raz zaktualizować,zobaczę co z tego wyjdzie.
[ Dodano: 2013-02-11, 20:14 ]
Niestety dalej to samo.Może poczekać,aż wyjdzie nowa aktualizacja?
[ Dodano: 2013-02-22, 17:23 ]
Wysłałem maila do serwisu Sony.Odpowiedzieli w ten sposób:
"...
Szanowny Panie Krzysztofie.
Dziękujemy za kontakt z pomocą techniczną Sony Xperia.
Przede wszystkim jest nam bardzo przykro, że doświadcza Pan problemów podczas użytkowania Pana telefonu.
Chcielibyśmy zasugerować Panu próbę użytkowania telefonu Sony Xperia™ Miro z inną kartą SIM. Proszę zauważyć, że jeżeli telefon jest dostosowany do konkretnego operatora sieci (brandowany), zalecane jest użytkowanie telefonu z kartą SIM jedynie tego operatora. Proszę sprawdzić czy z inną kartą SIM telefon działa sprawnie.
Jeżeli z inną kartą SIM problem się powtarza, proponujemy wykonać reset telefonu. Z głównego menu prosimy wybrać Ustawienia>Kopia zapasowa i resetowanie>”Ustawienia fabryczne” lub „Resetowanie ustawień”.
Resetowanie ustawień przywraca pierwotne ustawienia bez usuwania danych użytkownika. Prosimy pamiętać, że opcja „Ustawienia fabryczne” na urządzeniu spowoduje usunięcie wszystkich danych z telefonu Sony Xperia™ Miro, w związku z tym prosimy utworzyć wcześniej kopię zapasową danych. Z zasady wskazane jest, aby tworzyć kopię zapasową w regularnych odstępach czasu. Proponujemy także wizytę w sklepie internetowym (Sklep Play), który zawiera różnego typu aplikacje, w celu pobrania aplikacji do tworzenia kopii zapasowych i przywracania danych, na przykład MyBackup lub Backup Master.
Jeśli mimo wszystko problem nie ustąpi, sugerujemy, aby wykonać kopię zapasową danych i przeprowadzić aktualizację telefonu Sony Xperia™ Miro za pośrednictwem programu PC Companion, który jest dostępny do pobrania za darmo na komputer ze strony http://www.sonymobile.com/pl/tools/pc-companion/. Aplikacja ta jest również fabrycznie zawarta w pamięci telefonu, w celu bezpośredniej instalacji w przypadku połączenia telefonu przez kompatybilny kabel USB do komputera.
Aby przeprowadzić aktualizację oprogramowania, należy podłączyć telefon do komputera i uruchomić program PC Companion. Jeżeli telefon posiada najnowszą wersję oprogramowania, proszę wybrać opcję „napraw telefon”, która zainstaluje ponownie najnowsze oprogramowanie w telefonie.
Alternatywnie, mogą Państwo zaktualizować oprogramowanie bezpośrednio z telefonu, poprzez Ustawienia>Informacje o telefonie>Aktualizacja oprogramowania>Aktualizuj. Pobieranie aktualizacji może być dokonane bezprzewodowo, bezpośrednio z telefonu przez Internet, za pomocą przesyłu danych 2G/3G lub za pomocą połączenia sieciowego Wi-Fi ™.
Jednocześnie pragniemy poinformować o możliwości dokonania ogólnego testu funkcjonalności urządzenia Xperia za pomocą aplikacji „Tester funkcji telefonów Xperia” dostępnej bezpłatnie w sklepie Google Play.
Jeżeli problem nadal występuje, chcielibyśmy zaproponować przesłanie telefonu do naszego autoryzowanego centrum serwisowego w celu sprawdzenia urządzenia:
W-support, Wrocław
www.w-support.pl
tel: 71 33 11 870; 71 33 11 880
adres: Aleja Armii Krajowej 61, 50-541 Wrocław
..."
Nie chcę zapeszać,ale od czterech dni wszystko działa jak należy.Najpierw musiałem wykonać parę zaleceń z serwisu,czyli:
1.Reset telefonu
2.Przywrócenie ustawień fabrycznych
3.Później zainstalowałem program "Contact2SIM",wykasowałem kontakty z SIM,wcześniej przenosząc je do pamięci telefonu.Po czym na nowo skopiowałem kontakty z telefonu na SIM.
4.W ustawieniach sieci ustawiłem GSM/2G.Wcześniej miałem WCDMA/GSM/2G/3G
5.Później telefon mi upadł ,ale na szczęście był w futerale i nic mu się nie stało.
Chciałem zauważyć,że do tej pory nie wiem co mu pomogło .Każdą wymienioną czynność wykonywałem osobno,tzn nie jedną po drugiej w odstępach czasowych.Mam nadzieję,że już się naprwił