Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Z tego co dobrze pamiętam to rabat na Neostrade w postaci abonamentu 1zł. jest przyznawany na okres 6 miesięcy tylko przy wyborze opcji z 24 miesięczną umową..
Ja mam neta w chello (przez siec kablową UPC) 256kb/s za 59zl/mies i jest nawet ok..... Szkoda tylko ze nie ma u mnie neta osiedlowego, tz. jest... ale po drugiej stronie ulicy, kicha.... moja kolezanka ma wlasnie ta osiedlawa siec i placi 59zl za 1mb/s
ASTER Warszawa: 78 zł miesięcznie za internet 1 Mbit/256 kbit w godz.10:00-2:00 <> 2 Mbit/256 kbit w godz.2:00-10:00 bez limitów (odliczając koszt za TV kablową i telefon stacjonarny)
ja mam 45 zł abonament (po sprawdzeniu na http://www.dsl.cz/rychlost.php - prędkość 488 kbs)
jest to łącze z kafejki internetowej a ta z kolei dzierżawi łącze od .... PKP