Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
To byly tylko testy. Potem siec wrocila do pierwotnej konfiguracji, bo swap sie zblizał i trzeba bylo zebrac referencje do porownania po swap. Po swap ma byc radiowo to co przed swap. Z racji tego ze przed swap wszedzie nie ma u900 to i po swap go nie ma. Moze byc uruchomiony dopiero pozniej.drcox pisze:A GSM wtedy całkowicie bezproblemowo działał? Bo jak dla mnie to jakby to działało w 100% to by tego nie wyłączali.Kryniczanin pisze:drcox, Teoria od praktyki jest inna - w Nowym Sączu jak działało U900 to korzystanie z only 3G to była przyjemność. Teraz już nią nie jest.
U mnie tak było zasięg full zadzwonić się nie dało. A teraz już działa NetWorks! chociaż u900 jeszcze nie.pakierhakierxd pisze:Czy tam gdzie budowali networks było tak że jest zasięg ale nikt nie może się dodzwonić bo od razu zrywa właśnie taką awarię teraz mam w swoim mieście:Supraśl,do końca roku mieli coś zrobić więc myślę że to to ,słyszałem że do niektórych sms przyszedł.
To samo można osiągnąć na samym UMTS2100, tylko trzeba chcieć, a nie skąpić kasę. Na Śląsku tak w UMTS2100 działa Play (niestety tylko Play).Kryniczanin pisze:drcox, Nie wiem - jak w Sączu byłem włączałem only 3G tak przyjemnie to działało. Bez problemów w blaszakowych hipermarketach, w podziemiach.
Tak jest i dzis w Bialymstoku,szlag mnie trafia - zasieg na full a przychodzi sms ze ktos sie ze mna chcial polaczyc (tak jak to kiedys w orange bywalo) albo rozmowe slychac tylko u jednego rozmowcy. Chlopaki z N chyba nie panuja nad siecia, bo zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej (pomimo wiekszej ilosci stacji):-\pakierhakierxd pisze:Czy tam gdzie budowali networks było tak że jest zasięg ale nikt nie może się dodzwonić bo od razu zrywa właśnie taką awarię teraz mam w swoim mieście:Supraśl,do końca roku mieli coś zrobić więc myślę że to to ,słyszałem że do niektórych sms przyszedł.
Można wiedzieć jaki adres?pakierhakierxd pisze:Napisałem maila do T.