Dzisiaj kończy mi się ważność pakietów w mixie w play. Dotychczas było tak, że ostatniego dnia ważności pakietu, miał on status wyłączony i można go było tego ostatniego dnia włączyć znowu tak, aby pozostałe minuty nie przepadły a przeszły dalej, zsumowały się z nowo zakupionym pakietem. Tym razem jednak tak nie jest, pakiety dalej są włączone i nie można ich włączyć. Napisałem na play24 zgłoszenie:
Do tej pory ostatniego dnia ważności pakietu, w zakładce USŁUGI, pakiet taki był pokazywany jako wyłączony i byłą możliwość ponownego włączenia, tak aby wcześniejsze minuty nie przepadły. Dzisiaj kończy mi się ważność dwóch pakietów, ale nie ma możliwości ich przedłużenia na stronie play24.
Dostałem taką odpowiedź:
Witam,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące aktywacji Pakietów.
Uprzejmie informuję, iż trudność z ich aktywacją wiąże się z nieupłynięciem pełnych 30 dni od daty aktywacji.
Zapewniam, iż będzie mógł Pan je aktywować w dniu jutrzejszym.
W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do Pana dyspozycji. Prosimy pamiętać, że
może się z nami Pan skontaktować, dzwoniąc na numer 790 500 500 (*500),
wysyłając wiadomość na adres e-mail
[email protected] bądź tworząc zgłoszenie za
pośrednictwem portalu Play24 (
www.play.pl).
Z poważaniem
xxxxxx xxxxxxxxx
Konsultant Obsługi Klienta
Czy wynika z tego, że teraz pozostałe minuty nie będzie można "uratować" i przenieść na następny miesiąc? Napisałem kolejne zgłoszenie z pytaniem czy tak właśnie będzie i czekam na odpowiedź. Mógłbym zadzwonić do nich, żeby mieć od razu odpowiedź, ale nie chce im kasy dawać za darmo. Nie ma już w mixie 10% na konto promocyjne przy doładowaniu przez facebooka, a teraz to, niedobrze się robi.
Od Admina: Proszę nie podawać nazwisk konsultantów.