Witaj
Jestem posiadaczem tego telefonu od ponad miesiąca i praktycznie nie mam na co narzekać. Bateria porządna, trzyma prawie tydzień przy 50 smsach dziennie i godzinnym słuchaniu muzyki, duży wyświetlacz, na którym wszystko dokładnie widać(moim zdaniem przydałoby się 16mln kolorów). Aparatu używam przeważnie do robienia notatek i jestem zadowolony z jakości, "lampa błyskowa" sprawdza się jako latarka. Co do przeglądarki czy korzystania z internetu to Ci nie opiszę, bo Orange nie wrzuciło na stronę konfiguracji do tego telefonu. Co do obudowy to nie do końca jestem przekonany czy jest metalowa czy nie - po przesiadce z N6300 mam wrażenie, że jest to plastik... Telefon mógłby być ciut mniejszy, bo pod spodem zostało dość miejsca, żeby upchać to na mniejszej powierzchni. Klawisze trzeszczą i skrzypią co jest dość irytujące, może to ustanie po jakimś czasie.
Podsumowując ;
+ bateria
+ duży wyświetlacz
+ przyzwoity aparat
+ 3G
+ ładowanie telefonu gniazdem MicroUSB(czyli można podłączać do komputera i ładować)
+ fabrycznie wgrany słownik angielsko-angielski(przynajmniej w mojej wersji - bardzo przydatny w szkole)
- gabaryty
- klawiatura
- pamięć max. 300 SMS-ów(okropnie denerwujące gdyż jest 100MB pamięci wewnętrznej i trzeba wywalać wiadomości)
Jeśli masz jakiekolwiek pytania to pisz a postaram się odpowiedzieć
Pozdrawiam