Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
a to ciekawe bo teraz podłączyłem modemu huawei'a z kartą sim play i widzę że 2 sms przyszłykerim36 pisze:ostatnio od podpisania papierow przy kurierze troche dluzej trwa oczekiwanie na sms'y i trwa to ok 4-5 dni (wczesniej 2-3dni)
a tak z ciekawosci dzisiaj mialem miec przenosinu z orange i playa do mbanku i w obu wypadkach numery wylaczone i nadal nieaktywne w nowej sieci ;(
marcinb pisze:A ja mam taki problem.
Mam karte kupioną rok temu w promocjyjnej jeszcze wtedy stawce 19 gr.
Wiosną tego roku przestałem używać tego numeru i zapomniałem doładowywać (min. 5 zł / 60 dni).
Nie pamiętam kiedy ostatni raz ładowałem... luty?
Teraz chciałem skorzystać z tej karty. Wkładam do telefonu a tu nawet nie chce mi znaleźć sieci.
Czyżby nr był już wyłączony? Da się jeszcze coś z tym zrobić?
p.s. nie próbowałem uzupełniać stanu konta bo jeśli karta jest nieaktywna to szkoda złotówek...
Jest, jest...darkangel pisze: Mam taki sam przypadek, z tym że ja dzwoniłem do Mbanku w tej sprawie, i przyjeli zgłoszenie o podniesienie karty SIM, bo nie można było ani doładować ani nic z tym zrobić, tylko pisało ile mam na koncie na stronie banku.
Moje ździwienie było jak napisali mi że już moge doładowac konto, ale nie za 5zł jak chciałem, lecz za 40zł...
Z tym że ja nigdzie w regulaminie ani w cenniku takiej opłaty nie widze za tą usługe... Co otym myślicie?, załadowałem za 5zł to tylko mi z konta odjeło kase a tam nic...