Mam takie pytanie, czy włączając w swoim htc wildfire s "htc hot spot wi fi" korzystam bezpłatnie z jakiegoś internetu htc ? czy łącze się tak, że nalicza sie dodatkowe opłata jak za korzystanie ze zwykłego internetu ?
- Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Uprzedzam, że nie jestem pewien bo nigdy nie miałem nic ze stajni HTC, ale jak dla mnie to brzmi jak nazwa aplikacji do udostępniania internetu dla innych urządzeń. Czyli włączasz hotspot w telefonie i np. na laptopie łączysz się z internetem przez wifi (z wykorzystaniem telefonu, tyle że bez kabli). Oczywiście za połączenie płacisz zgodnie z taryfą/pakietem jaki masz w telefonie. Wychodzi na to samo co wykorzystanie telefonu jako modem.
Matrin ma racje.
To aplikacja, dzieki ktorej mozesz sobie zrobic z telefonu router Wi-Fi. Oplaty za transmisje sa dokladnie takie same jak za normalne polaczenia w telefonie. Po prostu tu masz mozliwosc przekazania netu do komputera po WiFi. Swoja droga bardzo praktyczna rzecz
To aplikacja, dzieki ktorej mozesz sobie zrobic z telefonu router Wi-Fi. Oplaty za transmisje sa dokladnie takie same jak za normalne polaczenia w telefonie. Po prostu tu masz mozliwosc przekazania netu do komputera po WiFi. Swoja droga bardzo praktyczna rzecz