• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #417672  autor: voyaga
 18 lip 2010, 03:48
Poszukuje dobrej jakości pokrowca/etui na Samsunga Wave. Cena - hmm... myśle, że do max 50zł będzie w czym wybierać :). Kilka razy nadziałem się na marne pokrowce, chociaz byłby w wysokiej cenie. Kolor myśle, że najlepiej jak będzie utrzymany w tonacji ciemnej. Jeżeli chodzi o kabure to tutaj miałbym wątpliwości, więc raczej nie wchodzi w gre. Tak samo jak przezroczyste pokrowce (typu crystal case) i jakieś pseudo aluminiowe zabudowy.
Więc co możecie mi polecić? Prosiłbym najlepiej o linki.

Tak samo zwracam się z prośbą o jakieś etui do Monte. Tutaj to już nie wiem, ma być wygodne w użyciu i jak najlepiej chronić telefon :). Kolory obojętnie jakie. Jeżeli chodzi o typ to tu także moge z miejsca odrzucić to co wcześniej napisałem przy Wave`ie.
Pokrowiec ma być na telefon mojej dziewczyny. Niestety ona mi nie pomoże przy znalezieniu czegoś, chyba, że przy wyborze. Prosiłbym najbardziej o pomoc kobiet, bo one będą zorientowane co może się spodobać ;). Cena tak do 30-40zł i także prosiłbym o linki.

Dzięki za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam.

#418010  autor: ;Domelo
 19 lip 2010, 18:24
Tak samo zwracam się z prośbą o jakieś etui do Monte. Tutaj to już nie wiem, ma być wygodne w użyciu i jak najlepiej chronić telefon :) .
Mój tata ma do monte bardzo ładnie wykonany i dobrze chroniący futerał firmy extremestyle. Firma może nie jest jakaś wysokich lotów ale na prawdę futerał ten jest bardzo elegancki i przyjemny w użytkowaniu ;) Niestety patrzyłem już i na allegro niestety go nie ma. Jak coś to mogę ci nawet porobić jego zdjęcia :D

c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->Neo V-->Xperia P

Nokia - zakała telefonów :smt005

#421453  autor: kowcio
 06 sie 2010, 15:07
http://allegro.pl/item1176040686_etui_p ... monte.html takie coś kupiłem. I sobie, i znajomemu, który ma monte. Bardzo chwalimy te futerały. Do dnia dziejszego (już Monte nie mam) słuzy mi jako pokrowiec do LG. Naprawdę dobrej jakości i się nie rozlatuje, bo kiedyś też taki miałem, ale szybko się pruć zaczął.

#421606  autor: tagal
 07 sie 2010, 01:56
Kowcio, ja mam identyczny futerał dopasowany do N6303c z f-my "Extremestyle". Widocznie jeden wykonawca, a sprzedają pod różnymi markami - bardzo dobry futerał i porządnie wykonany. Polecam.

#483563  autor: tom3k-123
 21 cze 2011, 12:09
A co myślicie o futerałach z filcu - takich w stylu 'robótki ręczne'?
Znalazłem coś takiego na blogu i mi się podoba:

Obrazek Obrazek

Motyw ze space invaders jest spoko, ale wolalbym coś innego raczej.
Co czymś takim myślicie? Chciałbym poznać waszą opinię :)

#483757  autor: HypnoticMan
 21 cze 2011, 23:09
Ja bym się na takie coś skusił, ale tylko wtedy, gdybym miał dość oryginalny pomysł ;)

MixPlus - Pozostała liczba doładowań do końca kontraktu: 22

Sprzedam HTC DESIRE

#483831  autor: maniek89
 22 cze 2011, 12:30
http://allegro.pl/gsmcorner-aksamitny-z ... 45040.html
mam to
tyle ze motyw w "kratke"
nosilem w nim e51 teraz nsze samsunga - rozmiar jest dosc uniwersalny, magnes sprawia ze telefon sie nie wysunie (lepsze rozwiazanie niz rzepy)
mam go z pol roku juz i kupilem na przecenie za 9,90 naporawde polecam
 #484257  autor: tom3k-123
 23 cze 2011, 23:50
voyaga pisze:Pokrowiec ma być na telefon mojej dziewczyny.
Jak dla dziewczyny to może coś z tej samej beczki tylko w bardziej kolorowej formie? :)

Obrazek
Obrazek