Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Play
Podal / zapytales o DOKLADNA nazwe promocji? Poza tym, moze wliczyl pakiet zlotowek. Ciezko powiedziec jak nie zna sie dokladnej nazwy promocji.Ricki1980 pisze:Mam pytanie dotyczące abonamentu bez telefonu za 19zł. Wczoraj miałem telefon z BOA z propozycją przejścia z fresha na abonament bez telefonu na 12 miesięcy. Chodziło SD za 19zł. Ogólnie wszystko się zgadza, poza jednym, konsultant mówił mi o 180 minutach, a nie 120 jak na stronie Play. Czy to jakaś promocja, czy jednak wprowadził mnie w błąd?
No właśnie nic nie mówił, jedynie było pytanie kiedy ostatnio doładowałem konto i za ile, oraz czy chcę nową słuchawkę. Gdy powiedziałem, że obecna mi wystarcza dał mi promocje za 19zł, 3 miesiące SD i 180 minut do wszystkich sieci z minutą poniżej 12gr i kontrakt na 12 miesięcy.playonline pisze:Podal / zapytales o DOKLADNA nazwe promocji? Poza tym, moze wliczyl pakiet zlotowek. Ciezko powiedziec jak nie zna sie dokladnej nazwy promocji.Ricki1980 pisze:Mam pytanie dotyczące abonamentu bez telefonu za 19zł. Wczoraj miałem telefon z BOA z propozycją przejścia z fresha na abonament bez telefonu na 12 miesięcy. Chodziło SD za 19zł. Ogólnie wszystko się zgadza, poza jednym, konsultant mówił mi o 180 minutach, a nie 120 jak na stronie Play. Czy to jakaś promocja, czy jednak wprowadził mnie w błąd?
180 minut masz w ofercie Super MNP do Play z innej sieci. W ofercie podstawowej masz Abonament LongPlay II 29 z rabatem 10 zł, co daje Ci 19 zł miesięcznie, a do wykorzystania masz 120 min (m-c) + Aktywacja (1 zł + 48 zł za jednorazowy pakiet 3GB) jeżeli przechodzisz z karty PF na Abonament. Wprowadził Cię w definitywnie błąd.Ricki1980 pisze:Tak tez myślałem, że coś kręci, w sumie nieopłacalne, bo w PF za 15 zł można mieć prawie 140 min. bez lojalki.pakierhakierxd pisze:Za 19zł jest abonament ale 120 minut