@ bob
zioq3k pisze:Więc to może poczta coś tam wiesz rzuciła paczką czy coś??
to jest na porzadku dziennym, pracowalem na sortowni 2 miesiace..
------------------------------------------------------------------------------------------------
Może poprostu tak przypierniczyli tą paczką że telefon zgłupiał???
---------------------------------------------------------------------------------------------------
zioq3k pisze:wczoraj przyjechał w 100% nowy telefon i od początku ma ten problem mimo że przed wysyłką był u sprzedawcy co udzielał gwarancję przetestowany...
no wlasnie o to chodzi, ze biorac chinczyka wymieniasz go co miesiac bo kazdy ma wade jakas. A producenci swiatowi jakos takich modeli nie wypuszczaja
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
A wady to tak : Pierwszy był ok do czasu aż nie połamało się gniazdo i na ekranie nie pojawiła się ta plama z jakąś cieczą
zresztą to oni udzielają gwarancję więc niech się martwią najwyżej będą mi co miesiąc dawali nowy telefon

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hmm inną kartą no nie za bardzo mam jak ale sprawdze później na znajomego karcie
Ale chyba już wiem w czym problem.. Ten Kontroler Dual Sima się przycina bo jak kilka razy dam flight mode potem znowu dual sim open no to za którymś razem się załącza i loguje się normalnie do sieci..