• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#470144  autor: orson_dzi
 12 kwie 2011, 00:31
Ale i bardzo dobrą jakość.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#470198  autor: telepoool
 12 kwie 2011, 14:24
Stare nokie rzeczywiście dają radę, tylko że dawno już wyszły z produkcji. Zresztą jaką dla Nokii konkurencją są takie telefony jak barel czy rydzykfon. To zupełnie inna kategoria produktu GSM. Nie można być specjalistą od wszystkiego.

#540997  autor: qarola87
 15 mar 2012, 11:05
ja zakupiłam swojej babci własnie taki telefon dla seniora, i uważam, że to jest fajne, przede wszystkim, te telefony są całkowicie pozbawione bajerów, więc senior może tylko z niego dźwonić i wysyłać smsy, do tego ma duży wyświetlacz i duże klawisze, wcale tez nie musi być drogi na allegro można kupić je już za 100 zł http://allegro.pl/senior-phone-telefon- ... 40071.html

#542933  autor: słoneczny
 26 mar 2012, 00:13
Mam pytanie w związku z tymi telefonami. Mianowicie chodzi mi o to czy mają one funkcję mówiącego zegara? Wiem, że mają mówiącą klawiaturę, ale nigdzie nie znalazłem nic o zegarze. Jest to dla mnie dość istotne, bo chodzi o dobranie telefonu dla osoby słabowidzącej. Od lat taką fajną funkcję mówiącego zegara ma Nokia w modelach z niższej półki. Jeśli tu by również coś podobnego było to może byłbym zainteresowany.