adeek pisze:Witam, mam takie małe pytanie odnośnie przedłużania umowy będąc klientem biznesowym od 11 lat. Na daną chwilę posiadam 4 aktywne karty sim. Łączne kwoty rachunków nie są nadto wysokie, mianowicie średnio 300zł łącznie.
Jestem na etapie przedłużanie jednej z kart, abonament na niej posiadam w kwocie 80 zł. Teraz przechodząc do sedna sprawy, interesuje Mnie telefon marki Sony E Xperia 10 mini pro. Wysłałem zapytanie do Ery w celu przedłużenia, w odpisie dostałem iż specjalnie dla stałego klienta przygotowali oferte i tu zonk... Odesłali mnie pod swój adres z ofertami taryf biznesowych bez żadnych rabatów, nie mówiąc nawet o jakiejkolwiek zniżce na aparat. Owszem w jednej z ofert jest możliwość tańszego dostanie aparatu ale w interesującym mnie abonamencie telefon i tak kosztuje bagatela 350 zł z vat ;/
I tu główne pytanie do pracowników ery, osób dobrze poinformowanych : Czy jest możliwość dogadania się z nimi ? Interesuję mnie abonament za który będę płacić 80 zł brutto wraz z telefonem X10 mini pro w przystępnej cenie ? Czy nie ma szans abym coś wskórał ?
Pozdrawiam,
Adrian I.
Jestem w dokładnie takiej sytuacji jak ty, z tym że za 4 karty sim łącznie wychodzi tylko ok 200zł.
Na moim numerze rachunki wachały się ostatnio od 40-70zł.
W pierwszy mailu dostałem standard ofertę czyli tą gdzie np Pakiet Biznes 70 dosztuje 97zł + 170min.
Napisałem że za drogo itp i otrzymałem mail ze zniżką 50% czyli Pakiet Biznes 70 za 42zł ale CHYBA bez dodatkowych minut bo na ten temat nic nie wspomnieli. PB 120 za 73zł itd.. Tak jak to napisał
tomasz9119 na stronie 106 tego tematu.
Cóż, myślę że jak na takie abo to oferta jest super. Za 40zł/ mies mam do wykorzystania 85zł z pakietu wartościowego i Samsunga Wave już za 350zł co mogę zbić punktami Era Premia (żałuję, że wcześniej kupiłem ten tel w sklepie

). Dla indywidualnych w abo Rodzina 40 po zniżce na 40zl Wave 899zł
ps. do Pakiet Biznes można wziąć 10 numerów za 1gr/min do ery i tak tak bez żadnego abonamentu za te numery czy aktywacji czy jakichś ukrytych opłat ? :p