PhINIX, wave to zupełnie inny telefon niż dostępne teraz na rynku... Zupełnie inna klasa. Telefon dość długo będzie jednym z najbardziej wydajnych telefonów- procesor 1GHz, wyświetlacz super amoled (robi piorunujące wrażenie) i te nagrywanie w HD..
PhINIX pisze:Galaxy S
To też jest urządzenie (już nei nazywam tego telefonem), które jest... przełomowe..
Co taki Apple wniósł iPkiem 4? Może subiektywnie, ale dla mnie nic..
Ale z HTC HD2 to się zgodzę, bardzo ciekawa maszynka i też szkoda, że nie została doceniona. Co do tych Samsungów, ktore dostały nagrody, to zadnych wątpliwości nie mam
Taki Wave można powiedzieć, że od HD2 też się niczym nie różni. Tylko tu też jest nowy system, który także duzo wniesie na rynek, jeśli Samsung będzie go rozwijał (a to pewne, bo kasy wpakowali w tę Badę tyle, że głowa boli

).
Wiesz, też różni sa ludzie i jednemu taki Wave pasuje, a drugiemu HD2. Ja nie mógłbym mieć takiego HD2 jako telefonu, bo po prostu za wielki jest. Może fajny, ale niezbyt wygodny przy korzystaniu w ruchu. Wave też jest dość duży, ale nie aż taki, żeby jego wymiary przeszkadzały.
No i też zobacz na... Cenę. Wave ma świetna cenę do swoich możliwości. Nie znajdziesz telefonu tak wyposażonego za ~950 PLN/nowy w serwisie allegro.pl (chyba, ze o czymś nie wiem?). Pewnie ten stosunek też jakoś uwzględnili. HD2 bardzo drogi jest.
Tak to juz jest.. Coś trzeba wybrać.