Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Trudno Tobie pomoc, jesli nie mozemy zobaczyc tego, co Ty. Chyba ze odpowie ktos zwiazany z Era, albo ktos kto sam przedluza. Ja wtracam trzy gorsze, bo dwa razy zmienialam przez www i zawsze bylo tego wiecej. Jedyne co moglabym doradzic, to uwazne przyjzenie siebartex1984 pisze:Witam.
Chciałbym się zapytać,dlaczego na iboa w ofercie dla stałych abonentów wybór modeli telefonów jest taki skromny około 20 modeli. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
bartex1984 pisze:Witam ponownie.Mam problem a mianowicie zgłosiłem chęć przedłużenia umowy z telefonami tj. HTC DESIRE czy IPHONE 3GS 32GB,ale otrzymałem odpowiedz że nie mają na stanie magazynowym a nawet nie oczekują już dostaw tych telefonów. Dlatego mam pytanie czy czekać i nie brać pod uwagę konsultanta,czy nie mam na co liczyć na pojawienie tych telefonów.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
nawet na tej stornie sa podane takie same kwoty. nie da sie nic wiecej ugrac w w/w abonamentach.t_rutana pisze:. Czy ktoś wynegocjował lepsze warunki niż te przez mnie przedstawione? Widziałem dwie strony wcześniej, że ktoś przedstawiał tę ofertę utrzymaniową, nawet w całym zakresie cen.
e52 nie ma AF tylko FFt_rutana pisze:Jaki telefon z Wi-Fi, aparatem z autofocusem i najlepiej systemem operacyjnym wybrać z tej oferty, aby cena nie była powalająca
Wiedziałem że E52 nie ma autofocusa i nawet robiłem nim fotki i jakość zdjęć mi nie wystarcza. Podałem go w swoim poście bo to miała być tańsza alternatywa dla E71, ale niestety wciąż zbyt droga.thonka pisze:e52 nie ma AF tylko FF
Piszę prawdę. W Play mam pewne, że nie muszę się martwić o rozmowy z osobami w tej sieci, w Erze za każdą minute będzie mi dochodziło 59gr do rachunku, a umowę podpisuje na 2 lata i nie mogę wiedzieć na ile zmieni się rynek a razem z nim przynależność moich znajomych do Play.soravia pisze:t_rutana: ciekawie piszesz...; z jednej strony, że na korzyść Play przemawia stan darmowy, ale zaraz potem przyznajesz, że nie masz wielu znajomych w tej sieci.
Więc...?
Też uważam, że ta oferta jest w porządku...i nic więcej. Nie znaczy to, że już muszę się na nią zdecydować i nie szukać alternatyw, dlatego pytam na forum.soravia pisze: Uważam, że oferta Po byku jest w porządku, zwłaszcza ta wymiana minut na bajty i rozmowowy na stacjonarne w UE. Wg mnie bezkonkurencyjny jest również pakiet 100 SMS/MMS do wszystkich sieci (w tym do Play).
Oferta ma jednak poważne minusy: 1 minuta = 1 SMS (!!!), minuty do Play poza pakietem, czego nie było. A MTR spada.soravia pisze: Uważam, że oferta Po byku jest w porządku, zwłaszcza ta wymiana minut na bajty i rozmowowy na stacjonarne w UE. Wg mnie bezkonkurencyjny jest również pakiet 100 SMS/MMS do wszystkich sieci (w tym do Play).
Gdy skradziono mi telefon zadzwoniłem do BOA, poczekałem chwilę i dostałem tzw. zgodę niestandardową, że mogę już teraz przedłużyć umowę. (Dwuletni kontrakt kończy się w maju 2011). Na pewno spowodowane to było średnią rachunków ok. 200zł, staż 4 lata. Niestety, oczywiście czas który mi pozostał nie zostanie skrócony.zellt82 pisze:podobno w Erze można otrzymać nowy telefon wraz z nową ofertą po przekroczeniu łącznej kwoty faktur - 2500zł od dnia zawarcia umowy (aneksu). Czy ktoś może korzystał z takiej opcji i czy to coś warte ?
zellt82 pisze:Witam,
mam pytanie do którego za odpowiedź z góry dziękuję:
Sieć: ERA
Mam abonament (Era rodzinny 100) ważny do 1marca 2011, umowę będę mógł przedłużyć 1listopada 2010 - uszkodziłem telefon bez możliwości naprawy. Sedno sprawy: podobno w Erze można otrzymać nowy telefon wraz z nową ofertą po przekroczeniu łącznej kwoty faktur - 2500zł od dnia zawarcia umowy (aneksu). Czy ktoś może korzystał z takiej opcji i czy to coś warte ?
ps brakuję mi jeszcze 102zł do powyższej obcji więc konsultant nie pomoże
Pozdrawiam i jeszcze raz z góry dziękuję