• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

#400326  autor: user_delete5
 22 kwie 2010, 12:10
Temat jest zupełnie bez sensu... widze ze babeo koniecznie musial zrobić jakiś temat o ktorym nie ma jeszcze wzmianki :D przeciez to oczywiste ze kupujac patrzy sie na komentarze od kupujacych... jesli Sprzedawca ma ich duzo to sie kupuje i tyle... jak ktos potrzebuje wiekszego bezpieczenstwa to proponuje zwrocic uwage czy dany sprzedawca ma "ikonke" supersprzedawca... :| na ta chwile ten temat przypomina mi taki wielki baner reklamowy poszczegolnych sprzedawcow...

Ps Zwykle człowiek ma 1 kontakt z 1 sprzedawca... czasem zdaza sie wiecej ale to juz bardziej przypadek... czy po 1 kontakcie mozna dac miarodajna opinie??? No raczej watpie...

#400416  autor: babeo
 22 kwie 2010, 17:53
gorliwy17 pisze:Temat jest zupełnie bez sensu...
To po co w nim odpisujesz?
gorliwy17 pisze:przeciez to oczywiste ze kupujac patrzy sie na komentarze od kupujacych...
Ciekawe ile aukcji masz przeprowadzonych pozytywnie aukcji. Większość komentarzy to pic na wodę - kultura osobista, super kontakt - i to najczęściej od allegrowiczów z którymi nawet nie napisałem mejla. Inny przykład to 'towar nie do końca zgodny a i tak pozytyw', lepiej napisać tak niż prawdę.
gorliwy17 pisze:Ps Zwykle człowiek ma 1 kontakt z 1 sprzedawca... czasem zdaza sie wiecej ale to juz bardziej przypadek... czy po 1 kontakcie mozna dac miarodajna opinie??? No raczej watpie...
Na telepols.pl niektórzy zmieniają telefony co 3 miesiące lub częściej i to do nich było głównie skierowane moje pytanie.

Jeżeli nie masz do dodania nic wartościowego, to pospamuj w innym miejscu, okej?

#400458  autor: krzykos
 22 kwie 2010, 20:06
gorliwy17 pisze: jesli Sprzedawca ma ich duzo to sie kupuje i tyle... jak ktos potrzebuje wiekszego bezpieczenstwa to proponuje zwrocic uwage czy dany sprzedawca ma "ikonke" supersprzedawca... :
Kolego widać, że chyba mało siedzisz na Allegro - to, że ktoś ma ikonkę Supersprzedawca nieoznacza, że jest taki super.... Można zobaczyć, że są osoby , które mają takie ikony - a w komentarzach mają bardzo dużo negatywów... I ja nigdy u takich nie kupię.... Bo super sprzedawca był osiągany za pomocą ilości sprzedaży w danym miesiącu (wyrobiłeś sprzedaż na danym pułapie kwotowym itd..) a ni jak ma się to do jakości obsługi etc.... Ja staram się kupować u osób, które zostały mi polecone jako dobrzy i uczciwi Sprzedawcy i sam takich dalej polecam. Babeo zadał konkretne pytanie i dostał konretne odpowiedzi - a Twój post nic tutaj nie wnosi.... :smt009

#400522  autor: user_delete5
 23 kwie 2010, 06:55
babeo głupoty piszesz... jezeli jest JAKIKOLWIEK uchybienie to kupujacy wyszczególnia to zwykle dajac NEGATYWA... ciezko dawać pozytywa jak Kontakt byl slaby towar niezgodny z opisem, itd...
krzykos pisze:
gorliwy17 pisze: jesli Sprzedawca ma ich duzo to sie kupuje i tyle... jak ktos potrzebuje wiekszego bezpieczenstwa to proponuje zwrocic uwage czy dany sprzedawca ma "ikonke" supersprzedawca... :
Kolego widać, że chyba mało siedzisz na Allegro - to, że ktoś ma ikonkę Supersprzedawca nieoznacza, że jest taki super.... Można zobaczyć, że są osoby , które mają takie ikony - a w komentarzach mają bardzo dużo negatywów... I ja nigdy u takich nie kupię.... Bo super sprzedawca był osiągany za pomocą ilości sprzedaży w danym miesiącu (wyrobiłeś sprzedaż na danym pułapie kwotowym itd..) a ni jak ma się to do jakości obsługi etc.... Ja staram się kupować u osób, które zostały mi polecone jako dobrzy i uczciwi Sprzedawcy i sam takich dalej polecam. Babeo zadał konkretne pytanie i dostał konretne odpowiedzi - a Twój post nic tutaj nie wnosi.... :smt009
Zanim sie wypowiesz moze zadaj sobie trud zeby sie dowiedzieć o programie "supersprzedawca"
http://allegro.pl/country_pages/1/0/sup ... edawca.php

M.in 98% pozytywnych komentarzy
przestrzeganie kodeksu supersprzedawcy http://allegro.pl/country_pages/1/0/ss_codex.php
itd i td mozecie sobie poczytac :) jak ktoś ma taka ikonke to sie KUPUJE bo warunki do jej uzyskania i utrzymania sa bardzo rygorystyczne

Jak pisalem wyzej ten temat to jest taki WIELKI baner reklamowy...

Ps babeo skoro poszukujesz sprzedawcy z Poznania(zakladam ze mieszkasz w poznaniu albo okolicy) to tak naprawde mozesz kupować u kogokolwiek! Kontakt i tak jest osobisty wiec zawsze mozesz na bierzaco zweryfikować takiego sprzedawce...

#400528  autor: babeo
 23 kwie 2010, 08:29
Potrzebowałem i formacji. Otrzymałem ją. temat sam rozwinął się dalej, ale Twoje posty drogi gorliwy17, naprawdę go nie rozwijają. Uwierz :wink:

#400669  autor: vinc
 23 kwie 2010, 20:51
gorliwy17 radzę ważyć słowa. Jeśli masz zamiar obrazić użytkownika, to lepiej powstrzymaj się od wypowiedzi. To jest ostatnie ostrzeżenie słowne. Następnego nie będzie...

Obrazek

#404687  autor: Lord_Bury
 14 maja 2010, 13:13
kowcio pisze:W 5800 XP to tego softa sam możesz w domu sobie uaktualnić
No do 5800 to tak, ale akurat wtedy chodziło o N73 i to było jakiś czas temu, wiec sam nie umiałem ;)

Motorola M3888 -> Siemens M35i -> Sagem MW3026 -> Siemens MC 60 -> Nokia: 7210 ->6280 -> N73 -> 5800 XM

Pijane dziewczyny łatwiej doprowadzić do orgazmu niż do domu...