Witam
Przez 2 miesiące przedłużałem umowę Az w końcu dostałem naprawdę zajebiste warunki.
Co otrzymywałem przy pierwszej propozycji 2 miesiące temu? Umowa na 24 miesiące
Abo 35zł
100% więcej
Popołudnia oraz weekendy dopłata 12zł
Do wszystkich 30 min
Nie zgodziłem się, ponieważ stwierdziłem, że jednak to jest słaba oferta. Postanowiłem zadzwonić do bok i poprosiłem o skontaktowanie się ze mną konsultanta, który już 4 razy przedłużał ze mną umowę. I rzeczywiście ofertę przestawił mi lepszą, ale nie do końca satysfakcjonującą, co otrzymałem.??
Na 24 miesiące
Abo 35
100% Więcej
Specjalny pakiet złotówek 30zł, lecz tylko na 12 miesięcy
Popołudnia oraz weekendy dopłata 12 zł
Nie zgodziłem się chodź propozycja znajomego konsultanta, który mi przedłużał umowę była naprawdę o wiele lepsza niż pierwsza. Stanęło na tym, iż konsultant będzie obserwował moje konto i jeżeli pojawi się naprawdę niezła oferta to oczywiście od razu do mnie zadzwoni.
Po 2 miesiącach dzisiaj zadzwonił do mnie konsultant i propozycja, która mi zaproponował
Abo na 24 miesiące
Abo 35zł
100% więcej 24 miesiące
Specjalny pakiet złotówek 50 zl na 24 Okresy!!!!!!
Taniej do Orange też na 24 Okresy
Mogłem wymienić usługę albo taniej do Orange na 24 okresy albo obniżony koszt abonament, o 25% ale tylko przez 6 miesięcy. Dlatego pozostawiłem sobie taniej do Orange na 24 okresy. Oczywiście obniżenie również minuty połączenia o 2 grosze. Konsultant zapytał mi się czy oferta nie jest za słaba a ja na to no, co pan zwariował jest suuper

Pytałem się jeszcze konsultant o nowa ofertę abonamentową, bo nie wiedziałem jeszcze czy się Godzic na te warunki czy tez nie. Zapytałem się czy w nowym planie taryfowym będzie możliwość wykorzystania abonamentu na roaming i na inne usługi np. sms konkursowy. Otrzymałem informacje od konsultanta, że jeżeli jest pan tylko i wyłącznie zainteresowany kwota abonamentową do wykorzystania na wszystkie usługi to najlepiej w tym abonamencie przedłuży umowę, bo jak wejdzie nowy plan taryfowy to będzie można wykorzystać te pakiety minut do sieci Orange do inny sieci i na sms MMS. Reszta usług będzie naliczana poza abonament typu roaming sms konkursowy. Naprawdę jestem bardzo zadowolony i umówiłem się nawet na przedłużenie umowy właśnie z nim za około pół roku, bo mam kilka aktywacji na koncie oczywiście konsultant zaczął się śmiać i polecił się przy przedłużeniu. Naprawdę warto mieć jednego konsultanta, który jest tak pomocny i tak życzliwy, bo jakby chciałby mnie zbyć to nie dostałbym połowy z tego i tez musiałbym być z przedłużenia zadowolony.
Także za pół roku znów napisze, co otrzymałem na drugim numerze pozdrawiam i życzę miłych negocjacji
Ps. Z tego co się jeszcze dowiedziałem nowy abonament ma wejść pod koniec kwietnia czyli dopiero za miesiąc.
Przed chwila zadzwoniłem do Orange czy w wygenerowanej umowie są te wszystkie usługi i pani konsultant powiedziała mi ze jak najbardziej tak

!!!!!!!!