Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
zawsze możesz sam 'dopłacać' przelewem te 15zł... łącznie z poleceniem przelewu na koncie co miesiąc będzie pojawiać się 55złDiAbOlO pisze:thonka, gorzej jak ma ktoś polecenie zapłaty, więc wtedy ten sposób odpada i lepiej wychodzi mieć taką samą stawkę przez cały okres umowy...
Zgadza się, tak powinno być abyMilon pisze:jeżeli w jednym miesiącu mamy nadpłatę to chyba kolejny rachunek jest pomniejszony o tą kwotę czy się mylę?
Jak mamy nadpłatę np. 20zł a fakturę na 100zł to mamy "do zapłaty" 80zł.Milon pisze:saldo rachunku zawsze dąży do wyzerowania
Błędu nie ma, plecenie zapłaty tak właśnie działaMarens pisze:Jak mamy nadpłatę np. 20zł a fakturę na 100zł to mamy "do zapłaty" 80zł.
Jeśli nie ma jakiegoś błędu to tak powinno się zachować.
dla nowych: Nowa Era 40 - SE C901 299złosachorzow pisze:Jest nowy cennik telefonów dla przedłużających:
juz kilka razy w tym temacie byl opisywany ten mechanizm.Marens pisze:Bonus specjalny, jesteś z nami w sieci to płacisz więcej za wymianę telefonu.
darus161 pisze:W nowym cenniku jest wiele telefonów, których cena spadła co mnie cieszy;)
Przykładowo:
LG GT500
Nokia 5800 XpressMusic
Samsung Pixon12 (M8910)
I pewnie też inne, jednak się nimi nie interesowałem
szkoda. dziewczyna ma przedluzenie pod koniec marca i chciala cos dotykowego z wifi w niewysokiej cenie, a tylko gt500 byl w miare tani.st.konsultant pisze:Pierwsze 2 modele, jeżeli dobrze pamiętam są tylko do wyczerpania zapasów i nie będą już zamawiane.
thonka pisze:szkoda. dziewczyna ma przedluzenie pod koniec marca i chciala cos dotykowego z wifi w niewysokiej cenie, a tylko gt500 byl w miare tani.st.konsultant pisze:Pierwsze 2 modele, jeżeli dobrze pamiętam są tylko do wyczerpania zapasów i nie będą już zamawiane.
Całkiem możliwe, bo ja w wyniku reklamacji miałem dwukrotnie korekty faktury i po zwrocie następowała nadpłata. Kolejna faktura była wystawiana na kwotę X ale polecenie zapłaty ściągało kwotę X pomniejszoną o kwotę nadpłaty (z korekty). Dlatego myślałem, że PZ zeruje konto, a w tym przypadku była najwyraźniej ingerencja jakiegoś tajemniczego działust.konsultant pisze:Co do wątpliwości związanych z poleceniem zapłaty to działa to na takiej zasadzie, że z konta pobierana jest taka kwota, na jaką została wystawiona faktura. Nie ma znaczenia, że na koncie jest nadpłata. Jeżeli Klient ma nadpłatę na koncie to powinien to zgłosić do BOA. Zgłoszenie przesyłane jest do kolejnego działu i do banku wysyłana jest informacja o pobranie mniejszej kwoty.