Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
wg mnie takalex1155 pisze:Ps.Ta cała Era Bekap polega poprostu na skopiowaniu na serwer wiadomości i kontaktow?Dobrze rozumiem?
Widocznie Era lubi byc blisko swych klientówosachorzow pisze:wg mnie takalex1155 pisze:Ps.Ta cała Era Bekap polega poprostu na skopiowaniu na serwer wiadomości i kontaktow?Dobrze rozumiem?po prostu kolejny sposób na wyciągnięcie forsy i pogłębienie inwigilacji abonentów
do posiadanych już przez operatora danych (billingi, smsy) dojdzie jeszcze lista kontaktów znajdująca się w telefonie
50 MB za 5 zł także jest na cały okres umowy!osachorzow pisze:...
ja widzę jeszcze ważniejszą zmianę: jako 'prezent' można wziąć paczkę 50MB za 5zł. Od dłuższego czasu czekaliśmy na paczki internetowe jako promocyjny dodatek i dali... lepszy rydz niż nicCo ciekawe wszystkie prezenty są na cały okres umowy a 50MB na 18 m-cy... trochę nieładnie...
z regulaminu na stronie erydarus161 pisze:Nie wiem skąd info o tym, że tylko na 18 miesięcy
osachorzow pisze:pawel.pietrasz, obowiązują Cię warunki z chwili podpisywania aneksu czyli teoretycznie niestety nie możesz wybrać pakietu ze zniżką
No własnie. Ponieważ jestm zainteresowany tym pakietem w tej cenie przed chwilą dzwniłem do BOA i Pani poinformowała mnie iż będę mógł ten pakiet włączyć w cenie 5zl, niestety nie mogła tego zrobić od ręki bo maja jakas konserwacje systemu i poleciła abym włączył sobie przez IBOA, jednak po mojej sugestii iz tam cena widnieje 15zl zaproponowała że oddzwoni jutro po południu i mi włączy. (aneks podpisywałem 26-11). Zobaczymy co z tego wyjdzie ale z tego co mi się na chłopski rozum wydaje i tego co piszesz to raczej za bardzo na to nie liczę no ale zobaczymy jak będzie. Zapewne jutro po telefonie opisze co z tego wyszłost.konsultant pisze:osachorzow pisze:pawel.pietrasz, obowiązują Cię warunki z chwili podpisywania aneksu czyli teoretycznie niestety nie możesz wybrać pakietu ze zniżką
Niestety tak to wygląda również w praktyce.
usługi w preferencyjnych cenach można włączyć w ciągu 60 dni, ale czy będziesz mieć taką możliwość to nie wiem. Najlepiej jak wejdziesz na iboa i zobaczysz czy masz taką możliwość.pawel.pietrasz pisze:Mam pytanie, jezeli podpisalem aneks do umowy 1,5 miesiaca temu,oferta identyczna jak ta nowa obecnie na stronie www, to czy moge usluge blueconnect w telefonie uruchomic w promocyjnej cenie 5zl za 50MB, czy ta promocyjna cena obejmuje tylko osoby ktore podpisza aneks ?
kuwejt pisze:No własnie. Ponieważ jestm zainteresowany tym pakietem w tej cenie przed chwilą dzwniłem do BOA i Pani poinformowała mnie iż będę mógł ten pakiet włączyć w cenie 5zl, niestety nie mogła tego zrobić od ręki bo maja jakas konserwacje systemu i poleciła abym włączył sobie przez IBOA, jednak po mojej sugestii iz tam cena widnieje 15zl zaproponowała że oddzwoni jutro po południu i mi włączy. (aneks podpisywałem 26-11). Zobaczymy co z tego wyjdzie ale z tego co mi się na chłopski rozum wydaje i tego co piszesz to raczej za bardzo na to nie liczę no ale zobaczymy jak będzie. Zapewne jutro po telefonie opisze co z tego wyszłost.konsultant pisze:osachorzow pisze:pawel.pietrasz, obowiązują Cię warunki z chwili podpisywania aneksu czyli teoretycznie niestety nie możesz wybrać pakietu ze zniżką
Niestety tak to wygląda również w praktyce.
Na preferencyjnych cenach pod warunkiem, że w momencie podpisywania aneksu była taka promocja, a 1,5 miesiąca temu nie było 50 MB za 5 zł. Tak jak napisał thonka na IBOA nie będzie żadnego info, tam są zawsze standardowe ceny.natalia.natalia pisze:usługi w preferencyjnych cenach można włączyć w ciągu 60 dni, ale czy będziesz mieć taką możliwość to nie wiem. Najlepiej jak wejdziesz na iboa i zobaczysz czy masz taką możliwość.pawel.pietrasz pisze:Mam pytanie, jezeli podpisalem aneks do umowy 1,5 miesiaca temu,oferta identyczna jak ta nowa obecnie na stronie www, to czy moge usluge blueconnect w telefonie uruchomic w promocyjnej cenie 5zl za 50MB, czy ta promocyjna cena obejmuje tylko osoby ktore podpisza aneks ?
Bardzo szkodast.konsultant pisze: Szkoda, że nie dali 500 MB też w jakieś promocji.