tedexxx pisze:Przy przedłużaniu umowy Nowy Pakiet Biznes 40 można mieć 10 numerów za 1 grosz. Opłata za każdy numer 1 zł miesięcznie. Informacja pewna-pracownik salonu ery dzwonił do centrali i tam uzyskał taką informację.
Przy umowie 18-miesięcznej bez telefonu? To ciekawe, bo ja mam codziennie do czynienia z tą ofertą i nie widziałem takiej opcji.
Lepiej przeczytaj regulamin czy gdzieś masz taki zapis. Wg mnie Konsultant się pomylił. W opcji bez aparatu, jak pisałem wcześniej, można wybrać do 10 numerów(Era i stacjonarne), gdzie minuta kosztuję 0,12 zł brutto i każdy numer pomniejsza miesięcznie pakiet wartościowy o 1 zł(nie jest to usługa promocyjna, tylko usługa, która jest w cenniku NPB).
Na potwierdzenie
http://www.era.pl/pl/biznes/moje_konto/ ... koszty_npb . Nie ma nigdzie mowy o numerach za 1 grosz.
Chyba, że to jakaś oferta specjalna SUK.
[ Dodano: 2010-01-24, 11:45 ]
natalia.natalia pisze:Wiedziałam, że padnie kontrargument ROAMING. Tak to prawda, ta oferta jest dobra do tego. Ponadto trochę przeżytek. Dobranoc

Owszem, zgodzę się, że mogliby troszkę odświeżyć ofertę biznesową, ale mimo wszystko NPB jest dla niektórych Klientów, nadal bardzo korzystny, szczególnie porównując do taryfy Firma

.