Dziś rano do nich napisałam, że chciałbym przedłużyć umowę z telefonem na kolejne dwa lata, jednak NE20 ma za mało minut dla mnie a NE40 jest troche za droga. SPytałam o jakiś rabat np zamiast 30zł na 25zł i wtedy bym przedłuzyła bez wahania to dostałam taką odowiedź:
Witam,
Dziękuję za skierowaną korespondencję.
W odpowiedzi na Pani zgłoszenie, z przykrością informuję, iż nie mam możliwości obniżenia ceny abonamentu.
Proponuję zapoznanie się z ofertą bez wymiany telefonu:
Zestawy promocyjne do wyboru:
- Nowa Era 20 - 30 minut lub 90 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 60 minut miesięcznie
w promocyjnej cenie 15,00 zł z VAT
- Nowa Era 40 - 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 100 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT
- Nowa Era 60 - 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych oraz 70 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 190 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT

Odpisali że nie mają możłiwości obnizenia abonamentu, a oferty bez telefonu maja promocyjnie obnizony abonament

(( ehh co ja mam zrobic

Mam jeden telefon 2 meiisace temu przedluzany ne60 za 40zł udalo sie a tu same schody

moze msyla ze jak mam dwa teleony i tamten przedlyzylam to i ten msuze