• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #363693  autor: orson_dzi
 06 paź 2009, 21:13
Witam.
Kumpel upatrzył sobie takie cudo na Allegro.
Chce za nie dać ponad 300zł spokojnie, co uważam za czystą głupotę i raczej mu to delikatnie wyperswaduję ;) .
Jeśli jednak się nie uda, to pytanie. Czy ściągnie się z tego simlocka i czy będzie to w Polsce działać?
I może wie ktoś na jakiś systemie to chodzi, bo mam tylko, że to PDA, a o systemie nic.

Pozdrawiam

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#363974  autor: vinc
 08 paź 2009, 20:18
Ten Sharp jest znany jako Sidekick 3.
orson_dzi pisze:Jeśli jednak się nie uda, to pytanie. Czy ściągnie się z tego simlocka i czy będzie to w Polsce działać?
Blokadę będzie ciężko zdjąć poprzez komis, ale z tego co pamiętam to kiedyś można było kupić kody odblokowujące. Ewentualnie można pokombinować z TurboSIM'em. Telefon obsługuje standardy GSM 850, 1800 i 1900 MHz. Wobec tego nie jest różowo...
orson_dzi pisze:I może wie ktoś na jakiś systemie to chodzi, bo mam tylko, że to PDA, a o systemie nic.
Jest to dość egzotyczny system Danger :)

Obrazek

#363986  autor: orson_dzi
 08 paź 2009, 21:31
Ok, dzięki. Można zamknąć w takim razie.

Wygląda na to, że raczej z tego zrezygnuje, bo jakby nie patrzeć więcej z tego będzie kłopotów niż pożytku, a za taką kasę można mieć lepszy telefon. Jako, że szuka czegoś starszego i z qwerty, to wstępnie skierowałem go na Nokie 9300, 9300i, 9500, E61, E61i.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)