Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Czysty marketinganaconda911 pisze:Jeśli telefon bezprzewodowy to tylko z systemem ECO DECT
Chodząc po całym domu ze słuchawką, rzadko zastanawiamy się, jak właściwie działa stacjonarny telefon bezprzewodowy. Najkrócej mówiąc, działa tak: stacja bazowa przekształca sygnał elektryczny odbierany przez linię telefoniczną na [b]radiowy sygnał FM[/b]
Patryk_ pisze:Czysty marketinganaconda911 pisze:Jeśli telefon bezprzewodowy to tylko z systemem ECO DECT,w dodatku jak się czyta takie bzdury jak to
Kod: Zaznacz całyna oficjalnej stronie Siemensa,to aż ręce opadają...Chodząc po całym domu ze słuchawką, rzadko zastanawiamy się, jak właściwie działa stacjonarny telefon bezprzewodowy. Najkrócej mówiąc, działa tak: stacja bazowa przekształca sygnał elektryczny odbierany przez linię telefoniczną na [b]radiowy sygnał FM[/b]
http://gigaset.com/shc/0,1935,pl_pl_0_1 ... rN,00.html
Nie najmłodszy już Gigaset C100 pobiera w stanie czuwania 2W,podczas rozmowy 3W...
Denerwujące to jest irracjonalne wciskanie ludziom na każdym kroku rozwiązań pseudo-ekologicznych,choćby jak ten ekocect - żeby 20 gr zaoszczędzić miesięcznie na prądzieanaconda911 pisze:Denerwujace sa komentarze ludzi ktorzy posiadaja starszy standard DECT i jak uslyszą o czymś nowym to zaraz im cisnienie skacze i muszą opluć nową technologie
Miałem Siemensa DECT w latach 2002-2009 i nadal działa tylko u znajomej. Kilkukrotnie wymieniłem baterię, miał wszystko oprócz CLIP'a i dlatego go wymieniłem na Panasonic KX-TG 6412. Model dwusłuchawkowy na potrzeby domku jest idealny. Książka 100numerów, CLIP, 50ostatnich połączeń w zasadzie ma wszystko co potrzebuje telefon stacjonarny. Działa to sobie z Erą Domową i bramką. Wyczaiłem na Allegro tanie Linksys'y SPA 3102 i chyba zainwestuje.kowcio pisze:Siemensy niby dobre, ale nadal twierdzę, że Panas jest lepszy.