sowaxl pisze:A czy moge utargowac za 10 zl 2000 min w abonamencie 30 zl dla przedluzajacych i moze do tego jak bylo dawniej era rodzinna za 5 zl? Moze glupio sie pytam ale wole sie zapytac na forum niz byc "bladym" w czasie rozmwy z konsultantem. A moze tak troszke ich przycisnac i powiedziec ze chce ta stara promocje bez dodatkowych minut i weekebdy 2000 min za 10 i siec rodzinna za 5? Hmm. Jak sadzicie? Ale szybkosc pomocy z waszej strony jej poprostu zabujczo szybka.
Dzieki!
wiesz, to już zależy od konsultanta i od jego dobrej woli. Ale o ile mi wiadomo pakiety 2000min są dostępne dopiero od abo za minimum 40zł.
Analogicznie abonament ponizej 40zł - pakiety 200min.
Jeżeli chodzi już o tą zniżkę 10zł za 2000min to jeszcze nie słyszałem żeby ktoś dostał (200min za 5 zł - TAK dostali ludzie). Mnie interesuje ten pakiet Taniej wieczorami i w weekendy w promocyjnej cenie...
[ Dodano: 2009-09-05, 13:19 ]
adazyt pisze:Witam,
stronę Telepolis odwiedzam często jednak nie jestem zbyt aktywny na forum. Mam 2,5 miesiąca do końca umowy w erze. Oprócz tego telefonu posiadam jeszcze jeden telefon w ofercie abonamentowej i jeden w MixEra (nie pamiętam jak to się dokładnie nazywa, to telefon mojej dziewczyny). Abonament jaki mnie interesuje to 60-70 zł. Teraz płacę abonament 66 zł w którym mam 2180 minut. Jak sądzę nie uda mi się pozostać przy tym abonamencie. W Erze jestem już 6 lat. Telefon jaki chciałbym mieć musi posiadać dobry aparat z latarką, duży ekran oraz chciałbym aby miał WiFi, marka Sony Ericsson. Dzięki punktom Premia mogę obniżyć cenę telefonu o 150 zł. Za telefon chciałbym zapłacić max 100 zł.
I teraz mam takie pytania:
Co maksymalnie mogę wynegocjować?
Jaki telefon mi polecacie? (multimedialny)
Jakich używać argumentów?
Czy w innej sieci mogę otrzymać lepszą ofertę przy tej kwocie abonamentu i lepszy telefon?
Dziękuję z góry i pozdrawiam
no raczej juz przy tym abo nie możesz pozostać. Jeżeli chodzi o ceny telefonów, to w Erze są dosyć drogie i wybór też niekoniecznie duży.
Musisz przemyśleć to - w Playu masz dużo telefonów, ceny nie są aż tak wysokie i masz dużo minut. Ale będąc w Playu każdy ma drożej do Ciebie i tu jest minus. Telefon ciężko będzie znaleźć z Wifi do 100zł.
Moja rada: Przedłuż umowe z Erą na korzystnych warunkach dla siebie. Wybierz telefon za który zapłacisz mało, albo 1zł i sprzedaj go. Później kupisz sobie jaki zechcesz na allegro - chyba najlepsze wyjście.